Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Partili Milletvekili Öz'den Kuyucak ziyareti

SİYASET 15.02.2017 - 21:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3063+ kez okundu.
 

AK Partili Milletvekili Öz'den Kuyucak ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Kuyucak ilçesini ziyaret ederek partisinin ilçe dayanışma toplantısına katıldı.

AYDIN- AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Kuyucak ilçesini ziyaret etti. İlçede bir dizi ziyaret gerçekleştiren Öz, ardından partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Kuyucak ilçe teşkilatının dayanışma toplantısına da katılan Öz, parti üyeleri ile uzun süre sohbet etti. AK Partili Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Mehmet Emin Sayar ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Nermin Gürkan'ın da katıldığı toplantıda genel gündem anayasa değişikliği referandumu oldu. Milletvekili Öz, "Bizler inandığımız yolda davamızın arkasında yürümeye devam ediyoruz. Referandum sürecinde de Kuyucaklı dava arkadaşlarımın ellerinden geldiğinin fazlasını yapacaklarını inanıyorum. İnşallah sandıktan 'evet' çıkacak ve güçlü bir Türkiye yolunda çalışmalarımıza emin adımlarla devam edeceğiz" dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Kuyucak ilçesini ziyaret ederek partisinin ilçe dayanışma toplantısına katıldı.

AYDIN- AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Kuyucak ilçesini ziyaret etti. İlçede bir dizi ziyaret gerçekleştiren Öz, ardından partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Kuyucak ilçe teşkilatının dayanışma toplantısına da katılan Öz, parti üyeleri ile uzun süre sohbet etti. AK Partili Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Mehmet Emin Sayar ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Nermin Gürkan'ın da katıldığı toplantıda genel gündem anayasa değişikliği referandumu oldu.

Milletvekili Öz, "Bizler inandığımız yolda davamızın arkasında yürümeye devam ediyoruz. Referandum sürecinde de Kuyucaklı dava arkadaşlarımın ellerinden geldiğinin fazlasını yapacaklarını inanıyorum. İnşallah sandıktan 'evet' çıkacak ve güçlü bir Türkiye yolunda çalışmalarımıza emin adımlarla devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.