Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AK Parti’li kadınlardan şiddete hayır eylemi

SİYASET 25.11.2018 - 14:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3149+ kez okundu.
 

AK Parti’li kadınlardan şiddete hayır eylemi

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nde düzenlediği etkinlikte şiddetle mücadeleye vurgu yaptı.

AYDIN - Ellerindeki şiddetle mücadeleye dikkat çeken pankartlarda Atatürk Kent Meydanı’nda toplanan partili kadınlar adına konuşan AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, şunları söyledi: “Ülkemizde ve dünyada kadınlar yıllardır sürdürdükleri çeşitli muameleler ile kadına ve aslında insana yakışır, hak ve adalet talepleriyle oldukça büyük kazanımlar elde etmiştir. Ülkemiz, bu anlamda kadınların yaşadığı sorunlarla ilgili çeşitli hukuki düzenlemelerle yıllardır tüm kadınların yanında olarak, güçlenme ve kendilerini gerçekleştirme süreçlerine katkı sağlamıştır. Toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak adına hem uluslararası düzeyde kabul edilen anlaşmalara imza atmış hem de kendi mevzuatında köklü değişiklikler yapmıştır. Kadına yönelik şiddet dünyanın her yerinde aynı biçimde tezahür ediyor ve aile içi şiddet ne yazık ki hala en yaygın şiddet biçimi olmaya devam ediyor  AK Kadınlar olarak, kadına yönelik şiddetin bir insan hakkı ihlali olduğunu dün olduğu gibi bugün de dile getirmekten vazgeçmiyor, ekonomik ya da kültürel hiçbir gerekçenin ardına sığınılmasına müsaade etmeden kadına yönelik her türlü şiddete karşı turuncu çizgimizi çekiyoruz.” Başkan Göğde’nin konuşmasının ardından etkinliğe katılan AK Parti’li kadınlar ve kadınlara destek veren Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, turuncu el baskılarıyla hazırlanan tabloları imzalayarak, kadına şiddetle mücadeleye dikkat çeken notlar yazdı.
AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nde düzenlediği etkinlikte şiddetle mücadeleye vurgu yaptı.

AYDIN - Ellerindeki şiddetle mücadeleye dikkat çeken pankartlarda Atatürk Kent Meydanı’nda toplanan partili kadınlar adına konuşan AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, şunları söyledi:

“Ülkemizde ve dünyada kadınlar yıllardır sürdürdükleri çeşitli muameleler ile kadına ve aslında insana yakışır, hak ve adalet talepleriyle oldukça büyük kazanımlar elde etmiştir.

Ülkemiz, bu anlamda kadınların yaşadığı sorunlarla ilgili çeşitli hukuki düzenlemelerle yıllardır tüm kadınların yanında olarak, güçlenme ve kendilerini gerçekleştirme süreçlerine katkı sağlamıştır. Toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak adına hem uluslararası düzeyde kabul edilen anlaşmalara imza atmış hem de kendi mevzuatında köklü değişiklikler yapmıştır.

Kadına yönelik şiddet dünyanın her yerinde aynı biçimde tezahür ediyor ve aile içi şiddet ne yazık ki hala en yaygın şiddet biçimi olmaya devam ediyor

 AK Kadınlar olarak, kadına yönelik şiddetin bir insan hakkı ihlali olduğunu dün olduğu gibi bugün de dile getirmekten vazgeçmiyor, ekonomik ya da kültürel hiçbir gerekçenin ardına sığınılmasına müsaade etmeden kadına yönelik her türlü şiddete karşı turuncu çizgimizi çekiyoruz.”

Başkan Göğde’nin konuşmasının ardından etkinliğe katılan AK Parti’li kadınlar ve kadınlara destek veren Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, turuncu el baskılarıyla hazırlanan tabloları imzalayarak, kadına şiddetle mücadeleye dikkat çeken notlar yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.