Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ak Partili Gözmen’in Kardeşi öyle bir şey paylaştı ki

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 21.09.2015 - 07:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4311+ kez okundu.
 

Ak Partili Gözmen’in Kardeşi öyle bir şey paylaştı ki

Gözmen; “Allah gani gani belanızı” versin!

AK Parti Aydın Yönetim Kurulu Üyesini Nuri Gözmen’in Kardeşinin paylaşımları camiada ŞOK yarattı. Geçtiğimiz Pazar günü İstanbul’da yapılan, “Teröre Karşı Tek Ses" mitingine Sosyal paylaşım hesabı Facebook’ta çok ağır eleştiren Şevki Gözmen Aydın’daki AK Partiye gönül veren vatandaşların tepkisini aldı. Şevki Gözmen’in kardeşi Nuri Gözmen AK Parti Aydın Teşkilatında yer alması ve Milletvekili M. Sadak Atay’ın çok yakın ekip arkadaşı olması sebebiyle kardeşinin bu tür paylaşımları camiayı daha da çok üzdüğü söyleniliyor. Şevki Gözmen yazısında şu sözlere yer verdi,  “Miting yapıldı ve baştan sona dinledim, Allah dendi, İslam dendi, oy dendi. İnanan ve pirim veren ne kadar şerefsiz O Allah gani gani belanızı versin” diyen bir paylaşımda bulundu. Yorumlar bölümünü ise, Annesi olduğunu düşündüğümüz Nurten Gözmen isimli bayan’da, ”Baştan sona bir yerinde dinlemişsin. Senin ağzına yakışmayacak sözle. Seni ve senin gibilerini kınıyorum” diyor. Bu yazı üzerine Şevki Gözmen, “Kınamakla kalmamış, mahalle baskısı için kamuoyu bile oluşturmuşsun annem. Bende bunu sana yakıştıramadım” diyor. Nurten Gözmen ikinci yorumunda cevaben, “Senin bela okuman beni müthiş üzdü. Bela okumanın yedi mahalleye zarar verdiğini sana öğretmedik mi? Senin bu sözün memlekete zarar verir” diyor. 
Gözmen; “Allah gani gani belanızı” versin!

AK Parti Aydın Yönetim Kurulu Üyesini Nuri Gözmen’in Kardeşinin paylaşımları camiada ŞOK yarattı.

Geçtiğimiz Pazar günü İstanbul’da yapılan, “Teröre Karşı Tek Ses" mitingine Sosyal paylaşım hesabı Facebook’ta çok ağır eleştiren Şevki Gözmen Aydın’daki AK Partiye gönül veren vatandaşların tepkisini aldı.

Şevki Gözmen’in kardeşi Nuri Gözmen AK Parti Aydın Teşkilatında yer alması ve Milletvekili M. Sadak Atay’ın çok yakın ekip arkadaşı olması sebebiyle kardeşinin bu tür paylaşımları camiayı daha da çok üzdüğü söyleniliyor.

Şevki Gözmen yazısında şu sözlere yer verdi,  “Miting yapıldı ve baştan sona dinledim, Allah dendi, İslam dendi, oy dendi. İnanan ve pirim veren ne kadar şerefsiz O Allah gani gani belanızı versin” diyen bir paylaşımda bulundu.

Yorumlar bölümünü ise, Annesi olduğunu düşündüğümüz Nurten Gözmen isimli bayan’da, ”Baştan sona bir yerinde dinlemişsin. Senin ağzına yakışmayacak sözle. Seni ve senin gibilerini kınıyorum” diyor.

Bu yazı üzerine Şevki Gözmen, “Kınamakla kalmamış, mahalle baskısı için kamuoyu bile oluşturmuşsun annem. Bende bunu sana yakıştıramadım” diyor.

Nurten Gözmen ikinci yorumunda cevaben, “Senin bela okuman beni müthiş üzdü. Bela okumanın yedi mahalleye zarar verdiğini sana öğretmedik mi? Senin bu sözün memlekete zarar verir” diyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.