Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Partili genç kızdan CHP ve MHP’ye 'HDP' isyanı

EKONOMİ 08.06.2015 - 14:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3892+ kez okundu.
 

AK Partili genç kızdan CHP ve MHP’ye 'HDP' isyanı

AK Parti’li genç kız, HDP’yi Meclis’e taşıyan CHP ve MHP’ye gözyaşları içinde isyan etti.

AK Parti’li genç kız, HDP’yi Meclis’e taşıyan CHP ve MHP’ye gözyaşları içinde isyan etti. Genel seçimlerle ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşan genç kız, "Ben de sizi alkışlıyorum ey CHP’liler. Allah bu yaptığınızı yanınıza koymayacak. Ey CHP, ey MHP mutlu musunuz. Ben de açığım ama AK Parti’liyim hiçbir zaman da bundan vazgeçmeyeceğim. Yapılan bütün yatırımları, sırf sizin saçma sapan Erdoğan nefretiniz yüzünden kaybettik, hepsini. Ben geleceğimi sizin oylarınız yüzünden bıraktım. Bunların bu kadar oy almasının tek sebebi CHP ve MHP’dir; Fethullah Gülen’dir" dedi. KÜRT SEÇMENLERE SİTEM ETTİ Genç kızın hedefinde HDP’li Kürt seçmen de vardı. AK Parti’li kız, "Ey Kürtler size en çok hakkınızı veren AK Parti’ydi. Bütün Meclis karşı çıkarken AK parti sizi savundu. Ben bir AK Parti’li olarak hakkımı helal etmiyorum" diye konuştu. Genç seçmen, AK Parti’nin Türkiye için yaptıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek muhalefet eleştirilerini şöyle sürdürdü. "Ben ölene kadar AK Partiliyim, Allah canımı alana kadar. Biz bu ülkede hiçbir zaman unutulmayacağız ama sizin gibi ’Atatürkçüyüm’ diye geçinen, ’milliyetçiyim’ diye geçinen ve PKK savunucusu partiye oy veren sizler, bu ülkenin tarihinin kara yazısı olarak kalacaksınız. Bunu yapan sizlersiniz. Allah sizin gibi insanlardan bu ülkeyi tez zamanda arındırsın. Yürüyün hepiniz HDP’yle, hepinizi alkışlıyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti’li genç kız, HDP’yi Meclis’e taşıyan CHP ve MHP’ye gözyaşları içinde isyan etti.

AK Parti’li genç kız, HDP’yi Meclis’e taşıyan CHP ve MHP’ye gözyaşları içinde isyan etti.

Genel seçimlerle ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşan genç kız, "Ben de sizi alkışlıyorum ey CHP’liler. Allah bu yaptığınızı yanınıza koymayacak. Ey CHP, ey MHP mutlu musunuz. Ben de açığım ama AK Parti’liyim hiçbir zaman da bundan vazgeçmeyeceğim. Yapılan bütün yatırımları, sırf sizin saçma sapan Erdoğan nefretiniz yüzünden kaybettik, hepsini. Ben geleceğimi sizin oylarınız yüzünden bıraktım. Bunların bu kadar oy almasının tek sebebi CHP ve MHP’dir; Fethullah Gülen’dir" dedi.

KÜRT SEÇMENLERE SİTEM ETTİ

Genç kızın hedefinde HDP’li Kürt seçmen de vardı. AK Parti’li kız, "Ey Kürtler size en çok hakkınızı veren AK Parti’ydi. Bütün Meclis karşı çıkarken AK parti sizi savundu. Ben bir AK Parti’li olarak hakkımı helal etmiyorum" diye konuştu.

Genç seçmen, AK Parti’nin Türkiye için yaptıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek muhalefet eleştirilerini şöyle sürdürdü.

"Ben ölene kadar AK Partiliyim, Allah canımı alana kadar. Biz bu ülkede hiçbir zaman unutulmayacağız ama sizin gibi ’Atatürkçüyüm’ diye geçinen, ’milliyetçiyim’ diye geçinen ve PKK savunucusu partiye oy veren sizler, bu ülkenin tarihinin kara yazısı olarak kalacaksınız. Bunu yapan sizlersiniz. Allah sizin gibi insanlardan bu ülkeyi tez zamanda arındırsın. Yürüyün hepiniz HDP’yle, hepinizi alkışlıyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.