Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ak Parti’li Eşin hastaneyi ziyaret etti

SİYASET 02.10.2018 - 15:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2407+ kez okundu.
 

Ak Parti’li Eşin hastaneyi ziyaret etti

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Eşin, Aydın'daki hastaneleri ziyaret ederek, tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

AYDIN- AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Eşin, Aydın'da ki ziyaretlerine devam ediyor. Sağlık çalışanları ile hastanede tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulunan Eşin, Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde fiziki mekanı ve altyapısı, modern hastaneleriyle büyük yol aldığını söyledi. AK Parti iktidarında birçok alanda olduğu gibi sağlıkta da değişim yaşandığını ifade eden Eşin, “İnsanlarımız hastane ve eczane kuyruklarında beklemekten kurtuldu. Vatandaşın ilaçlarını istediği eczaneden alabilmesinin yolu açıldı. Sağlık alanında çok önemli yatırımlar gerçekleşti” dedi. Hastanede tedavi gören hastalar ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Eşin'e tedavi gören hastalar ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Eşin, Aydın'daki hastaneleri ziyaret ederek, tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

AYDIN- AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Eşin, Aydın'da ki ziyaretlerine devam ediyor. Sağlık çalışanları ile hastanede tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulunan Eşin, Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde fiziki mekanı ve altyapısı, modern hastaneleriyle büyük yol aldığını söyledi.

AK Parti iktidarında birçok alanda olduğu gibi sağlıkta da değişim yaşandığını ifade eden Eşin, “İnsanlarımız hastane ve eczane kuyruklarında beklemekten kurtuldu. Vatandaşın ilaçlarını istediği eczaneden alabilmesinin yolu açıldı. Sağlık alanında çok önemli yatırımlar gerçekleşti” dedi.

Hastanede tedavi gören hastalar ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Eşin'e tedavi gören hastalar ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.