Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Partili Boztaş sevenlerini üzdü

GÜNCEL 08.08.2017 - 16:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4216+ kez okundu.
 

AK Partili Boztaş sevenlerini üzdü

AK Parti Çine İlçe eski Yönetim Kurulu Üyesi Arif Boztaş (48) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

ÇİNE- AK Parti Çine İlçe eski Yönetim Kurulu Üyesi Arif Boztaş (48) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Boztaş'ın ölümünden birkaç saat önce dostları ile çekilerek paylaştıkları fotoğraf son fotoğrafı oldu. AK Parti Çine İlçe eski Yönetim Kurulu Üyesi Arif Boztaş, saat 03.00 sıralarında rahatsızlandığı, kendi çabaları ile Çine Devlet Hastanesine giderek tedavi olmak istediği öğrenildi. Arif Boztaş'ın tansiyonu ölçüldüğü esnada fenalaşarak yere yığılması ile Boztaş'ın kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Boztaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. Boztaş'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu. SON FOTOĞRAF Arif Boztaş'ın hayatını kaybetmeden 3 saat önce Çine Adnan Menderes Bulvarındaki bir pastanede dostları Bircan Kömürcüoğlu, Serkan Sevinç ve Mesut Sert ile çekilmiş olduğu fotoğrafı son fotoğrafı oldu.
AK Parti Çine İlçe eski Yönetim Kurulu Üyesi Arif Boztaş (48) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

ÇİNE- AK Parti Çine İlçe eski Yönetim Kurulu Üyesi Arif Boztaş (48) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Boztaş'ın ölümünden birkaç saat önce dostları ile çekilerek paylaştıkları fotoğraf son fotoğrafı oldu.

AK Parti Çine İlçe eski Yönetim Kurulu Üyesi Arif Boztaş, saat 03.00 sıralarında rahatsızlandığı, kendi çabaları ile Çine Devlet Hastanesine giderek tedavi olmak istediği öğrenildi. Arif Boztaş'ın tansiyonu ölçüldüğü esnada fenalaşarak yere yığılması ile Boztaş'ın kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Boztaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. Boztaş'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

SON FOTOĞRAF

Arif Boztaş'ın hayatını kaybetmeden 3 saat önce Çine Adnan Menderes Bulvarındaki bir pastanede dostları Bircan Kömürcüoğlu, Serkan Sevinç ve Mesut Sert ile çekilmiş olduğu fotoğrafı son fotoğrafı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.