Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ak Parti'den Vali Köşger'e ziyaret

SİYASET 25.07.2017 - 12:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2933+ kez okundu.
 

Ak Parti'den Vali Köşger'e ziyaret

AK Parti Germencik Teşkilatı Vali Köşger'e ziyaret etti

AYDIN- AK Parti Germencik İlçe Teşkilatı geçtiğimiz ay yayınlanan Valiler Kararnamesi ile göreve gelen Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. AK Parti Germencik İlçe Başkanı Aydın Menekşe, Germencik Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Mehmet Arkun ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı kararnameye göre, 20 Vali merkeze alındı, 20 ile yeni Vali atandı, 19 il Valisi ise yer değiştirdi. Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak merkeze çekilirken, yerine Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger atandı. 30 Haziran 2017 Cuma günü Aydın’daki görevine başlayan Vali Köşger’i AK Parti Germencik İlçe Teşkilatı makamında ziyaret ederek, “Aydın’a hoşgeldiniz ve hayırlı olsun dileklerinde bulundular” Konuklarına kendisine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür eden Vali Köşger, Efeler diyarı olarak bilinen Aydın’da görev yapacak olmaktan mutlu olduğunu kaydetti.
AK Parti Germencik Teşkilatı Vali Köşger'e ziyaret etti

AYDIN- AK Parti Germencik İlçe Teşkilatı geçtiğimiz ay yayınlanan Valiler Kararnamesi ile göreve gelen Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Germencik İlçe Başkanı Aydın Menekşe, Germencik Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Mehmet Arkun ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı kararnameye göre, 20 Vali merkeze alındı, 20 ile yeni Vali atandı, 19 il Valisi ise yer değiştirdi. Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak merkeze çekilirken, yerine Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger atandı. 30 Haziran 2017 Cuma günü Aydın’daki görevine başlayan Vali Köşger’i AK Parti Germencik İlçe Teşkilatı makamında ziyaret ederek, “Aydın’a hoşgeldiniz ve hayırlı olsun dileklerinde bulundular”

Konuklarına kendisine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür eden Vali Köşger, Efeler diyarı olarak bilinen Aydın’da görev yapacak olmaktan mutlu olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.