Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti’den MHP’ye ziyaret

SİYASET 15.02.2018 - 18:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3780+ kez okundu.
 

AK Parti’den MHP’ye ziyaret

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ve yönetim kurulu ile birlikte MHP Efeler İlçe Başkanı Mesut Gümüş’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

AYDIN- AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı olarak, yeni atanan MHP Efeler İlçe Başkanı Mesut Gümüş ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Milletin bölünmez bütünlüğü ve devletin bekası söz konusu olduğunda birlik içinde hareket etmekten kaçınmayacağımızı karşılıklı görüş birliği içerisinde sunduk” denildi. Açıklamada, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı’nın, “Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimini planlayan hain FETO terör örgütü ve kripto uzantılarına karşı devletçi duruşumuz devam edecektir. Devletine sahip çıkan, devletinin yanında olan tüm ülkücülere selam olsun diyorum” şeklinde konuştuğu belirtildi. Ziyarette, Milliyetçi Hareket Partisi Efeler İlçe Başkanı Mesut Gümüş’ün de, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dediği gibi ‘Devlet yanarken siyaset yapmanın lüzumu yoktur’. Kurulan ittifak çerçevesinde devletimiz ve milletimiz için el ele, omuz omuza hep birlikte mücadele edeceğiz” dediği kaydedildi.
AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ve yönetim kurulu ile birlikte MHP Efeler İlçe Başkanı Mesut Gümüş’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

AYDIN- AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı olarak, yeni atanan MHP Efeler İlçe Başkanı Mesut Gümüş ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Milletin bölünmez bütünlüğü ve devletin bekası söz konusu olduğunda birlik içinde hareket etmekten kaçınmayacağımızı karşılıklı görüş birliği içerisinde sunduk” denildi.

Açıklamada, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı’nın, “Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimini planlayan hain FETO terör örgütü ve kripto uzantılarına karşı devletçi duruşumuz devam edecektir. Devletine sahip çıkan, devletinin yanında olan tüm ülkücülere selam olsun diyorum” şeklinde konuştuğu belirtildi.

Ziyarette, Milliyetçi Hareket Partisi Efeler İlçe Başkanı Mesut Gümüş’ün de, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dediği gibi ‘Devlet yanarken siyaset yapmanın lüzumu yoktur’. Kurulan ittifak çerçevesinde devletimiz ve milletimiz için el ele, omuz omuza hep birlikte mücadele edeceğiz” dediği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.