Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti’den esnaf odalarına ziyaret

SİYASET 19.12.2016 - 16:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2174+ kez okundu.
 

AK Parti’den esnaf odalarına ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Söke İlçe Teşkilatı, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürüyor.

AYDIN- Aydın Milletvekilleriyle birlikte önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek toplantı öncesinde ön görüşme niteliği taşıyan ziyaret turu gerçekleştiren Söke Ak Parti, Esnaf Odalarını ziyaret etti. Merhum Mehmet Ali Akkar Esnaf Odaları Binası’nda bulunan toplantı salonunda esnaf oda başkanlarıyla bir araya gelen Söke Ak Parti ilçe Başkanı Fatih Gürer; bu türlü toplantıların Söke’nin sorunlarının tespiti ve çözüm noktasında faydalı olacağını düşündüğünü ifade etti. Söke’nin sorunlarının esnaf oda başkanlarınca dile getirildiği toplantıda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Söke Ak Parti geçtiğimiz hafta içinde Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği ile Söke Genç İş Adamları Derneği’ni ziyaret etmişti.
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Söke İlçe Teşkilatı, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürüyor.

AYDIN- Aydın Milletvekilleriyle birlikte önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek toplantı öncesinde ön görüşme niteliği taşıyan ziyaret turu gerçekleştiren Söke Ak Parti, Esnaf Odalarını ziyaret etti.

Merhum Mehmet Ali Akkar Esnaf Odaları Binası’nda bulunan toplantı salonunda esnaf oda başkanlarıyla bir araya gelen Söke Ak Parti ilçe Başkanı Fatih Gürer; bu türlü toplantıların Söke’nin sorunlarının tespiti ve çözüm noktasında faydalı olacağını düşündüğünü ifade etti. Söke’nin sorunlarının esnaf oda başkanlarınca dile getirildiği toplantıda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Söke Ak Parti geçtiğimiz hafta içinde Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği ile Söke Genç İş Adamları Derneği’ni ziyaret etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.