Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti’den 2 bin 500 kişilik iftar yemeği

SİYASET 18.05.2018 - 20:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3681+ kez okundu.
 

AK Parti’den 2 bin 500 kişilik iftar yemeği

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği verdi.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve milletvekili aday adaylarının da katıldığı iftar yemeğinde, yaklaşık 2 bin 500 kişiye yemek dağıtıldı. Didim Kale Kır Düğün Salonu’ndaki yemeğe, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Didim İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Didim İlçe Müftüsü Ahad Taşçı, STK temsilcileri, Muhtarlar, milletvekili aday adaylarından Ramazan Subaşı, Mehmet Arkun, Seda Sarıbaş’ın da aralarında bulunduğu birçok milletvekili aday adayı katıldı. Ak Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile ilçe yöneticileri konuklarını kapıda karşılarken, 5 ayrı noktada yemek dağıtımı yapıldı. Yaklaşık 2 bin 500 kişiye yemek dağıtımı yapılırken, yemek öncesi mevlit okundu, dua edildi. İftarın ardından bir konuşma yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “mübarek Ramazan ayında teşkilatlar olarak her yıl verdikleri iftar yemeklerine Didim’den başladıklarını belirtti. Özmen, 21 Mayıs’ta milletvekili listelerinin açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirterek, Aydın’dan iyi bir sonuç alacaklarına inandıklarını ifade etti. Ak Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, “İlçe teşkilatı olarak düzenlenen iftar yemeğine katılan başta İl başkanımız, milletvekili aday adaylarımız, partinin her kademesinde görev almış ve halen görevleri başında olan, üyelere ve konuklara katılımından dolayı teşekkür etti.” “EMEKLERİNE YÜREKLERİNE SAĞLIK” Milletvekili Aday adaylarından Seda Sarıbaş ve Mehmet Arkun İlçe Teşkilatına, davetlilere teşekkür ettiler. Aday adayı Seda Sarıbaş, “Mübarek Ramazan ayının en güzel sembolü, birlik beraberliğin ve kardeşliğin göstergesi birlikte açılan oruçlarda gizlidir. Didim ilçe Başkanımız Maşallah Subaşı ve Yönetim Kurulu üyelerimize, Kadın Kollarımıza ve Gençlik Kollarımıza bu anlamlı iftar programı için teşekkür ederiz. Aday adayı Mehmet Arkun ise, “Bu akşam iftarımızı Didim Ak parti teşkilatımızın düzenlediği iftar programında açtık, Allah kabul etsin. Başta Didim teşkilatımıza bu organizasyonda emeği geçen herkese ve Konuklarımızı teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Didim İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği verdi.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve milletvekili aday adaylarının da katıldığı iftar yemeğinde, yaklaşık 2 bin 500 kişiye yemek dağıtıldı.

Didim Kale Kır Düğün Salonu’ndaki yemeğe, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Didim İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Didim İlçe Müftüsü Ahad Taşçı, STK temsilcileri, Muhtarlar, milletvekili aday adaylarından Ramazan Subaşı, Mehmet Arkun, Seda Sarıbaş’ın da aralarında bulunduğu birçok milletvekili aday adayı katıldı.

Ak Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile ilçe yöneticileri konuklarını kapıda karşılarken, 5 ayrı noktada yemek dağıtımı yapıldı. Yaklaşık 2 bin 500 kişiye yemek dağıtımı yapılırken, yemek öncesi mevlit okundu, dua edildi.

İftarın ardından bir konuşma yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “mübarek Ramazan ayında teşkilatlar olarak her yıl verdikleri iftar yemeklerine Didim’den başladıklarını belirtti. Özmen, 21 Mayıs’ta milletvekili listelerinin açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirterek, Aydın’dan iyi bir sonuç alacaklarına inandıklarını ifade etti.

Ak Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, “İlçe teşkilatı olarak düzenlenen iftar yemeğine katılan başta İl başkanımız, milletvekili aday adaylarımız, partinin her kademesinde görev almış ve halen görevleri başında olan, üyelere ve konuklara katılımından dolayı teşekkür etti.”

“EMEKLERİNE YÜREKLERİNE SAĞLIK”

Milletvekili Aday adaylarından Seda Sarıbaş ve Mehmet Arkun İlçe Teşkilatına, davetlilere teşekkür ettiler.

Aday adayı Seda Sarıbaş, “Mübarek Ramazan ayının en güzel sembolü, birlik beraberliğin ve kardeşliğin göstergesi birlikte açılan oruçlarda gizlidir. Didim ilçe Başkanımız Maşallah Subaşı ve Yönetim Kurulu üyelerimize, Kadın Kollarımıza ve Gençlik Kollarımıza bu anlamlı iftar programı için teşekkür ederiz.

Aday adayı Mehmet Arkun ise, “Bu akşam iftarımızı Didim Ak parti teşkilatımızın düzenlediği iftar programında açtık, Allah kabul etsin. Başta Didim teşkilatımıza bu organizasyonda emeği geçen herkese ve Konuklarımızı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.