Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ak Parti’de yeni başkan Temurayak mı?

SİYASET 02.02.2018 - 23:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3064+ kez okundu.
 

Ak Parti’de yeni başkan Temurayak mı?

AK Parti Aydın İl Başkanlığı koltuğuna AK Parti İncirliova İlçe Kurucu Başkanı olarak görev yapan Erçin Temurayak’ın oturacağı bilgisi edinildi.

AYDIN- Edindiğimiz bilgi üzerine aradığımız Erçin Temurayak, yaptığımız tele röportajda, şunları söyledi: “2001 yılından bu yana kurucu ilçe başkanlığı görevi ile başladığım partimden görev talebim değil, partimin tevdi edeceği her görevde var olduğumu bildirmek isterim. 16 yıldır devam eden iktidarımızda İlçe başkanlığı, genel merkez kongre delegeliği, il yönetim kurulu üyeliği, Demokrasi Hakem Kurulu üyeliği ve 2014 İncirliova Belediye Başkan aday adaylığı görevinde bulundum. Partimin bize uygun gördüğü her görevde, partimiz nerde ol derse olmak vazifemizdir. İlimiz adına hayırlı olan her türlü sorumluluğun içinde olmaya varız.” Aydınlı işadamı Erçin Temurayak, evli ve 2 çocuk babası. Başkan adayı Erçin Temurayak’ın AK Parti Genel Merkezi’ne çağrılacağı gelen bilgilerin arasında. Ayrıca, haberi yayına hazırladığımız saatlerde, AK Parti Aydın Teşkilatı’ndan etkin kişilerle toplantı halinde olduğu da söylenmekte.
AK Parti Aydın İl Başkanlığı koltuğuna AK Parti İncirliova İlçe Kurucu Başkanı olarak görev yapan Erçin Temurayak’ın oturacağı bilgisi edinildi.

AYDIN- Edindiğimiz bilgi üzerine aradığımız Erçin Temurayak, yaptığımız tele röportajda, şunları söyledi:

“2001 yılından bu yana kurucu ilçe başkanlığı görevi ile başladığım partimden görev talebim değil, partimin tevdi edeceği her görevde var olduğumu bildirmek isterim. 16 yıldır devam eden iktidarımızda İlçe başkanlığı, genel merkez kongre delegeliği, il yönetim kurulu üyeliği, Demokrasi Hakem Kurulu üyeliği ve 2014 İncirliova Belediye Başkan aday adaylığı görevinde bulundum. Partimin bize uygun gördüğü her görevde, partimiz nerde ol derse olmak vazifemizdir. İlimiz adına hayırlı olan her türlü sorumluluğun içinde olmaya varız.”

Aydınlı işadamı Erçin Temurayak, evli ve 2 çocuk babası. Başkan adayı Erçin Temurayak’ın AK Parti Genel Merkezi’ne çağrılacağı gelen bilgilerin arasında. Ayrıca, haberi yayına hazırladığımız saatlerde, AK Parti Aydın Teşkilatı’ndan etkin kişilerle toplantı halinde olduğu da söylenmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.