Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ak Parti’de istifa bombası

SİYASET 02.01.2018 - 18:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4170+ kez okundu.
 

Ak Parti’de istifa bombası

Ak Parti’de başkanlıktan ve başkan adaylığından istifaların sürdüğü öğrenildi.

AYDIN- Ak Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk tarafından basına tanıtılan ilçe başkan adayları arasında yer alan Germencik İlçe Başkanı Aydın Menekşe, basın toplantısından sonra istifa etti. Edinilen bilgiye göre, atama ile ilçe başkanlığı görevine gelen ve yapılacak ilçe kongresinde yeniden adaylığı kesinleşen Ak Parti Germencik İlçe Başkanı Aydın Menekşe’nin istifası şok etkisi yaptı. Menekşe’nin istifasına neden olan olayın ise, basın toplantısında bir gazetecinin yönelttiği, taciz davası sorusu olduğu belirtiliyor. Daha önce de Didim İlçe başkanı hem görevinden hem adaylıktan istifa etmişti.
Ak Parti’de başkanlıktan ve başkan adaylığından istifaların sürdüğü öğrenildi.

AYDIN- Ak Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk tarafından basına tanıtılan ilçe başkan adayları arasında yer alan Germencik İlçe Başkanı Aydın Menekşe, basın toplantısından sonra istifa etti.

Edinilen bilgiye göre, atama ile ilçe başkanlığı görevine gelen ve yapılacak ilçe kongresinde yeniden adaylığı kesinleşen Ak Parti Germencik İlçe Başkanı Aydın Menekşe’nin istifası şok etkisi yaptı. Menekşe’nin istifasına neden olan olayın ise, basın toplantısında bir gazetecinin yönelttiği, taciz davası sorusu olduğu belirtiliyor.

Daha önce de Didim İlçe başkanı hem görevinden hem adaylıktan istifa etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.