Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AK Parti'de iki atama

SİYASET 10.01.2018 - 19:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3737+ kez okundu.
 

AK Parti'de iki atama

AK Parti’de Didim ve Germencik İlçe Başkanları atandı

AYDIN- AK Parti Didim İlçe Başkanlığı'na EGEMED Hastanesi Müdürü Cengiz Bayar, Germencik İlçe Başkanlığı'na TARİŞ Pamuk Birliği Germencik Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sivri atandı. AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk’ün “Didim’de seçimi kazanamayız” şeklindeki özeleştirisinin ardından AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü ve hakkında çıkan taciz iddiaları yüzünden adaylıktan çekilen AK Parti Germencik İlçe Başkanı ve adayı Aydın Menekşe’nin yerine gelen isimler belli oldu. AK Parti Germencik İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen ikinci temayülden isimleri öne çıkan Abdurrahman Sivri, Atilla Ersoy, Ayşe Ünal ve Cevdet Yılmaz ile AK Parti Didim İlçe Teşkilatı’ndan Cengiz Bayar, Maşallah Subaşı, Sabahattin Akkuş, Orhan Öztürk’ün, Yılmaz Öz ve Lütfü Göbekli AK Parti Genel Merkezi’ne çağrılmıştı. Genel Merkez'in değerlendirmesi sonucunda AK Parti Didim İlçe Başkanlığı'na Cengiz Bayar, Germencik İlçe Başkanlığı'na Abdurrahman Sivri atandı. Geçmiş yıllarda Didim Devlet Hastanesi müdürlüğü yapan ve şuan EGEMED Hastanesi Müdürü olan Cengiz Bayar ile Tariş Pamuk Birliği Germencik Kooperatif Başkanı Abdurrahman Sivri yaptıkları kısa açıklamada, kendilerine güvenenleri mahcup etmeden bu bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.
AK Parti’de Didim ve Germencik İlçe Başkanları atandı

AYDIN- AK Parti Didim İlçe Başkanlığı'na EGEMED Hastanesi Müdürü Cengiz Bayar, Germencik İlçe Başkanlığı'na TARİŞ Pamuk Birliği Germencik Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sivri atandı.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk’ün “Didim’de seçimi kazanamayız” şeklindeki özeleştirisinin ardından AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü ve hakkında çıkan taciz iddiaları yüzünden adaylıktan çekilen AK Parti Germencik İlçe Başkanı ve adayı Aydın Menekşe’nin yerine gelen isimler belli oldu.

AK Parti Germencik İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen ikinci temayülden isimleri öne çıkan Abdurrahman Sivri, Atilla Ersoy, Ayşe Ünal ve Cevdet Yılmaz ile AK Parti Didim İlçe Teşkilatı’ndan Cengiz Bayar, Maşallah Subaşı, Sabahattin Akkuş, Orhan Öztürk’ün, Yılmaz Öz ve Lütfü Göbekli AK Parti Genel Merkezi’ne çağrılmıştı.

Genel Merkez'in değerlendirmesi sonucunda AK Parti Didim İlçe Başkanlığı'na Cengiz Bayar, Germencik İlçe Başkanlığı'na Abdurrahman Sivri atandı.

Geçmiş yıllarda Didim Devlet Hastanesi müdürlüğü yapan ve şuan EGEMED Hastanesi Müdürü olan Cengiz Bayar ile Tariş Pamuk Birliği Germencik Kooperatif Başkanı Abdurrahman Sivri yaptıkları kısa açıklamada, kendilerine güvenenleri mahcup etmeden bu bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.