Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ak Parti’de 4’ün biri olacak

SİYASET 08.02.2018 - 11:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3026+ kez okundu.
 

Ak Parti’de 4’ün biri olacak

AK Parti Aydın İl Başkanlığı için 4 ismin Ankara’ya davet edildiği bildirildi.

AYDIN– AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk’ün istifa etmesinin ardından dört ismin il başkanlığı için Ankara’ya davet edildiği bildirildi. Çağrılan 4 isimden birinin il başkanı olarak atanması bekleniyor. AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan AK Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk’ün, 82 günlük görev süresinin ardından sağlık sorunlarını gerekçe göstererek geçtiğimiz hafta istifa etmesinin ardından yeni başkan arayışları devam ediyor. AK Parti İl Başkan adayları Mimar Mehmet Arkun, Avukat Ömer Özmen, Ziraat Mühendisi Nedim Kaplan ve Eğitimci Cengiz Altıntaş’ın AK Parti Genel Merkezi’ne davet edildikleri öğrenildi. İddialara göre, Ak Parti Aydın İl Başkanlığına en yakın isimler Ziraat Mühendisi Nedim Kaplan ile Eğitimci Cengiz Altıntaş.
AK Parti Aydın İl Başkanlığı için 4 ismin Ankara’ya davet edildiği bildirildi.

AYDIN– AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk’ün istifa etmesinin ardından dört ismin il başkanlığı için Ankara’ya davet edildiği bildirildi. Çağrılan 4 isimden birinin il başkanı olarak atanması bekleniyor.

AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan AK Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk’ün, 82 günlük görev süresinin ardından sağlık sorunlarını gerekçe göstererek geçtiğimiz hafta istifa etmesinin ardından yeni başkan arayışları devam ediyor. AK Parti İl Başkan adayları Mimar Mehmet Arkun, Avukat Ömer Özmen, Ziraat Mühendisi Nedim Kaplan ve Eğitimci Cengiz Altıntaş’ın AK Parti Genel Merkezi’ne davet edildikleri öğrenildi.

İddialara göre, Ak Parti Aydın İl Başkanlığına en yakın isimler Ziraat Mühendisi Nedim Kaplan ile Eğitimci Cengiz Altıntaş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.