Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ak Parti Yönetimi mazbatalarını aldılar

SİYASET 01.02.2018 - 14:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3328+ kez okundu.
 

Ak Parti Yönetimi mazbatalarını aldılar

AK Parti’nin Kuşadası ilçe Başkanı ve Yönetimi mazbatalarını aldı

AYDIN - Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) geçen pazar günü yapılan 6. olağan kongresinde seçilen yeni ilçe başkanı ve yönetimi, ilçe seçim kurulu başkanına giderek mazbatasını aldı ve resmen göreve başladı. İlçe yönetimiyle birlikte Kuşadası Adliye Sarayı’na gelerek ilçe seçim kurulundan mazbatayı alan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yedi yıldır yönetici olarak görev yaptığı partisinde ilçe başkanlığı gibi bir görev almaktan büyük gurur duyduğunu söyledi. Başta parti genel merkezi olmak üzere ilçe başkanı olmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Mustafa Gökçe, “Umarım biz de Kuşadası için, iyi ve doğru politikalar üretebiliriz. Yerelde siyaset yapacağımız için önemli olan Kuşadası ve Kuşadası için ne yapacağımız. Kuşadası siyaseti için de umarım hayırlı olur. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım bu doğrultuda elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. Kuşadası’nın artık yüz on bin nüfuslu ‘büyük bir metropol ilçe olduğunun’ altını çizen AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, Kuşadası’nın artık makro düzeyde projelere ihtiyacı olduğunu, bu konuda çalışma başlattıklarını söyledi. Kuşadası’nı vizyon ve misyon sahibi belediye başkanlarının gelmesinin artık büyük önem taşıdığını anlatan Gökçe, “Geçen iki dönemde Kuşadası’nda mevcut belediye yönetiminin ve zihniyetinin iş yapamayacağını artık halkımız da gördü. Yerel seçimlere önümüzde 1 yıl 3 ay gibi bir süre var, tabi erken, ama biz çalışmalarımıza şimdiden başladık. Değerlendirdiğimiz, aklımızda olan, görüştüğümüz kişiler var. Kanat önderleri var. Belediye başkan adayı ve kadrosu konusunda Kuşadası’nda en iyisini yapmaya çalışacağız. Yaz sezonu içerisinde yavaş yavaş kadromuzu oluşturacağız” diye konuştu. Kuşadası’nın sadece belediye seçimlerinden, belediyeden ibaret olmadığını kaydeden AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, seçilir seçilmez çalışmalara başladıklarını ve yönetim kurulu olarak bir dizi kararlar aldıklarını da açıkladı. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, aldıkları karar doğrultusunda; bundan böyle her hafta Salı günü 16.00-19.00, Cuma günüleri ise 14.00-17.00 saatleri arasında parti binasında halk günleri düzenleyeceklerini ve Kuşadası halkının sorunlarını dinleyerek, çözüm üretmeye çalışacaklarını söyledi. Ayrıca her gün bir yönetim kurulu üyesinin parti binasında nöbetçi olacağını anlatan Mustafa Gökçe, “Partimizi Kuşadası halkıyla bütünleştirmek, ilçemizin sorunlarına halkımızla birlikte çözüm aramak amacıyla tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.  Pazar günü yapılan seçimde Mustafa Gökçe’nin başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer almıştı: Abdürrahim Demir, Abuzer Gür, Ali Anıl Alkış, Ali Birinci, Cavit Çıkar, Elif Genç, Erdem Kırkaya, Fatih Sarıgöz, Fatma Güler Dinçer, Gökhan Sabri Belge, Halis Yıldız, İbrahim Aras Öztaş, İlhami Kayaalp, Kenan Gürlek, Mehmet Ali Gelturan, Ramazan Teker, Talat Akar, Türker Uygur, Ufuk Öğren, Ümit Kosacıoğlu, Vedat Ali Talmaç, Yaşar Çakır, Yunus Usta ve Zeynep Altekin.
AK Parti’nin Kuşadası ilçe Başkanı ve Yönetimi mazbatalarını aldı

AYDIN - Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) geçen pazar günü yapılan 6. olağan kongresinde seçilen yeni ilçe başkanı ve yönetimi, ilçe seçim kurulu başkanına giderek mazbatasını aldı ve resmen göreve başladı.

İlçe yönetimiyle birlikte Kuşadası Adliye Sarayı’na gelerek ilçe seçim kurulundan mazbatayı alan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yedi yıldır yönetici olarak görev yaptığı partisinde ilçe başkanlığı gibi bir görev almaktan büyük gurur duyduğunu söyledi. Başta parti genel merkezi olmak üzere ilçe başkanı olmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Mustafa Gökçe, “Umarım biz de Kuşadası için, iyi ve doğru politikalar üretebiliriz. Yerelde siyaset yapacağımız için önemli olan Kuşadası ve Kuşadası için ne yapacağımız. Kuşadası siyaseti için de umarım hayırlı olur. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım bu doğrultuda elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Kuşadası’nın artık yüz on bin nüfuslu ‘büyük bir metropol ilçe olduğunun’ altını çizen AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, Kuşadası’nın artık makro düzeyde projelere ihtiyacı olduğunu, bu konuda çalışma başlattıklarını söyledi. Kuşadası’nı vizyon ve misyon sahibi belediye başkanlarının gelmesinin artık büyük önem taşıdığını anlatan Gökçe, “Geçen iki dönemde Kuşadası’nda mevcut belediye yönetiminin ve zihniyetinin iş yapamayacağını artık halkımız da gördü. Yerel seçimlere önümüzde 1 yıl 3 ay gibi bir süre var, tabi erken, ama biz çalışmalarımıza şimdiden başladık. Değerlendirdiğimiz, aklımızda olan, görüştüğümüz kişiler var. Kanat önderleri var. Belediye başkan adayı ve kadrosu konusunda Kuşadası’nda en iyisini yapmaya çalışacağız. Yaz sezonu içerisinde yavaş yavaş kadromuzu oluşturacağız” diye konuştu.

Kuşadası’nın sadece belediye seçimlerinden, belediyeden ibaret olmadığını kaydeden AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, seçilir seçilmez çalışmalara başladıklarını ve yönetim kurulu olarak bir dizi kararlar aldıklarını da açıkladı. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, aldıkları karar doğrultusunda; bundan böyle her hafta Salı günü 16.00-19.00, Cuma günüleri ise 14.00-17.00 saatleri arasında parti binasında halk günleri düzenleyeceklerini ve Kuşadası halkının sorunlarını dinleyerek, çözüm üretmeye çalışacaklarını söyledi. Ayrıca her gün bir yönetim kurulu üyesinin parti binasında nöbetçi olacağını anlatan Mustafa Gökçe, “Partimizi Kuşadası halkıyla bütünleştirmek, ilçemizin sorunlarına halkımızla birlikte çözüm aramak amacıyla tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

 Pazar günü yapılan seçimde Mustafa Gökçe’nin başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer almıştı:

Abdürrahim Demir, Abuzer Gür, Ali Anıl Alkış, Ali Birinci, Cavit Çıkar, Elif Genç, Erdem Kırkaya, Fatih Sarıgöz, Fatma Güler Dinçer, Gökhan Sabri Belge, Halis Yıldız, İbrahim Aras Öztaş, İlhami Kayaalp, Kenan Gürlek, Mehmet Ali Gelturan, Ramazan Teker, Talat Akar, Türker Uygur, Ufuk Öğren, Ümit Kosacıoğlu, Vedat Ali Talmaç, Yaşar Çakır, Yunus Usta ve Zeynep Altekin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.