Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AK Parti'yi iktidara getirmek için çalışacağız

SİYASET 19.09.2015 - 18:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4042+ kez okundu.
 

AK Parti'yi iktidara getirmek için çalışacağız

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, “AK Parti mensupları olarak AK Parti’yi tek başına iktidara getirmek için 1 Kasım seçimleri için hazırlık yapmaktayız” dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve AK Parti Ankara milletvekili adaylarının katıldığı toplantıda, 1 Kasım seçimleri için yürütülecek seçim kampanyasında izlenecek yol haritası masaya yatırıldı. Toplantının basına açık kısmında konuşan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi için 1 Kasım seçimlerinin hazırlıklarını yaptıklarını açıkladı. “AK PARTİ MENSUPLARI OLARAK AK PARTİYİ TEK BAŞINA İKTİDARA GETİRECEĞİZ” Türkiye’de kısa süre önce seçim olmuş olmasına rağmen diğer partilerin Türkiye’nin yükünün altına girme ve Türkiye’nin sıkıntılarında sorumluluk üstlenme noktasında gayretli olmadıklarını ifade eden Tuğrul Türkeş, “Madem ki diğer siyasi partiler hükümet olmakta istekli ve gayretli değiller o zaman bizler de AK Parti mensupları olarak AK Parti’yi tek başına iktidara getirmek için 1 Kasım seçimleri için hazırlık yapmaktayız” dedi.
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, “AK Parti mensupları olarak AK Parti’yi tek başına iktidara getirmek için 1 Kasım seçimleri için hazırlık yapmaktayız” dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve AK Parti Ankara milletvekili adaylarının katıldığı toplantıda, 1 Kasım seçimleri için yürütülecek seçim kampanyasında izlenecek yol haritası masaya yatırıldı. Toplantının basına açık kısmında konuşan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi için 1 Kasım seçimlerinin hazırlıklarını yaptıklarını açıkladı.

“AK PARTİ MENSUPLARI OLARAK AK PARTİYİ TEK BAŞINA İKTİDARA GETİRECEĞİZ”

Türkiye’de kısa süre önce seçim olmuş olmasına rağmen diğer partilerin Türkiye’nin yükünün altına girme ve Türkiye’nin sıkıntılarında sorumluluk üstlenme noktasında gayretli olmadıklarını ifade eden Tuğrul Türkeş, “Madem ki diğer siyasi partiler hükümet olmakta istekli ve gayretli değiller o zaman bizler de AK Parti mensupları olarak AK Parti’yi tek başına iktidara getirmek için 1 Kasım seçimleri için hazırlık yapmaktayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.