Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

‘AK Parti ve CHP cuma namazı sonrasında koalisyonu kurmalı’

SİYASET 06.08.2015 - 16:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2962+ kez okundu.
 

‘AK Parti ve CHP cuma namazı sonrasında koalisyonu kurmalı’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Genişletilmiş İl İstişare Toplantısına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu AK Parti ve CHP koalisyonunu Cuma günü namaz sonrasında kurmalılar” dedi.

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya Genel Başkan Bahçeli'nin yanı sıra çok sayıda Genel Başkan Yardımcıları Servet Çetin, Oktay Öztürk, Celal Ada, Emin Haluk Ayhan ve Ruhsar Demirel ile çok sayıda partili katıldı. Toplantı, İl Başkanı Oğuz Sever'in konuşmasının ardından basına kapalı olarak gerçekleşti. Devlet Bahçelinin konuşma yapması için anons edilmesi sırasında partililer 'Devletin başına Devlet gelecek' diye slogan attı. Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bahçeli, “Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu AK Parti ve CHP koalisyonunu Cuma günü namaz sonrasında kurmalılar” dedi. Koalisyon çalışmalarının 26 gündür sürdüğünü ifade eden Bahçeli, konuyla ilgili şunları söyledi: “Hükümet olarak sayın Başbakan yeniden görevlendirilmiştir. 26 gün bu koalisyon çalışmaları devam ettirilmiştir. Bu hafta başında AK Parti ile CHP’nin komisyonları çalışmışlardır ve raporlarını genel başkanlarına vermişlerdir. Bu durum karşısında genel başkanlar bu 26 günlük çabayı heba etmemeliler ve Allah hayırlı uğurlu etsin.” “TERÖRÜN MUTLAKA KÖKÜ KAZINMALIDIR” Son günlerde yaşanan terör olayları hakkında da konuşan Genel Başkan Bahçeli, “Güneydoğu Anadolu’da çok sayıda ilimize yığınak yapanlar, 7 Haziran seçimleri sonrasında bu yığınaklarını terör faaliyetlerini arttırarak açmışlar ve Türkiye’de çok sayıda Mehmetçik ve polis kardeşimizin şehit olmasına sebebiyet vermişlerdir. Terörün kökü mutlaka kazınmalıdır. Hiç bir şekilde taviz verilmemelidir” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Genişletilmiş İl İstişare Toplantısına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu AK Parti ve CHP koalisyonunu Cuma günü namaz sonrasında kurmalılar” dedi.

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya Genel Başkan Bahçeli'nin yanı sıra çok sayıda Genel Başkan Yardımcıları Servet Çetin, Oktay Öztürk, Celal Ada, Emin Haluk Ayhan ve Ruhsar Demirel ile çok sayıda partili katıldı. Toplantı, İl Başkanı Oğuz Sever'in konuşmasının ardından basına kapalı olarak gerçekleşti. Devlet Bahçelinin konuşma yapması için anons edilmesi sırasında partililer 'Devletin başına Devlet gelecek' diye slogan attı. Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bahçeli, “Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu AK Parti ve CHP koalisyonunu Cuma günü namaz sonrasında kurmalılar” dedi.

Koalisyon çalışmalarının 26 gündür sürdüğünü ifade eden Bahçeli, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Hükümet olarak sayın Başbakan yeniden görevlendirilmiştir. 26 gün bu koalisyon çalışmaları devam ettirilmiştir. Bu hafta başında AK Parti ile CHP’nin komisyonları çalışmışlardır ve raporlarını genel başkanlarına vermişlerdir. Bu durum karşısında genel başkanlar bu 26 günlük çabayı heba etmemeliler ve Allah hayırlı uğurlu etsin.”

“TERÖRÜN MUTLAKA KÖKÜ KAZINMALIDIR”

Son günlerde yaşanan terör olayları hakkında da konuşan Genel Başkan Bahçeli, “Güneydoğu Anadolu’da çok sayıda ilimize yığınak yapanlar, 7 Haziran seçimleri sonrasında bu yığınaklarını terör faaliyetlerini arttırarak açmışlar ve Türkiye’de çok sayıda Mehmetçik ve polis kardeşimizin şehit olmasına sebebiyet vermişlerdir. Terörün kökü mutlaka kazınmalıdır. Hiç bir şekilde taviz verilmemelidir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.