Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti pankartına saldırı

ASAYİŞ 07.04.2018 - 11:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2580+ kez okundu.
 

AK Parti pankartına saldırı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi nedeniyle asılan AK Parti pankartına saldırı dolduğu bildirildi.

AYDIN- AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Girne Mahallesi hemzemin geçide Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi nedeniyle astıkları pankarta saldırı olduğunu söyledi. Başkan Gülaştı, olaya müdahale ettiklerini, yırtılıp indirilenin yerine yeni pankartı astıklarını belirterek, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımıza, partimize olan teveccühü hazmedemeyen, siyasetin saygı ve nezaketini kaybetmiş hainler ve kripto işbirlikçileri, yapmış olduğunuz saldırı bizleri yıldırmayacak ve kutlu yürüyüşümüzden bizleri vazgeçirmeye yetmeyecektir. Bu saldırılarınız sadece partimize yönelik değil, Türk Demokrasisi’nde hain bir darbedir. Unutmayın ki sizler birer birer pankartımızı kesip indirdikçe, bizler de onar onar yenisini dikip asacağız. Bu hain saldırıyı yapanlara tekrar sesleniyorum; başaramayacaksınız.”
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi nedeniyle asılan AK Parti pankartına saldırı dolduğu bildirildi.

AYDIN- AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Girne Mahallesi hemzemin geçide Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi nedeniyle astıkları pankarta saldırı olduğunu söyledi. Başkan Gülaştı, olaya müdahale ettiklerini, yırtılıp indirilenin yerine yeni pankartı astıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımıza, partimize olan teveccühü hazmedemeyen, siyasetin saygı ve nezaketini kaybetmiş hainler ve kripto işbirlikçileri, yapmış olduğunuz saldırı bizleri yıldırmayacak ve kutlu yürüyüşümüzden bizleri vazgeçirmeye yetmeyecektir. Bu saldırılarınız sadece partimize yönelik değil, Türk Demokrasisi’nde hain bir darbedir. Unutmayın ki sizler birer birer pankartımızı kesip indirdikçe, bizler de onar onar yenisini dikip asacağız. Bu hain saldırıyı yapanlara tekrar sesleniyorum; başaramayacaksınız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.