Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti nerede?

SİYASET 10.12.2018 - 15:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2538+ kez okundu.
 

AK Parti nerede?

MHP ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylarını açıkladı

AYDIN- Yerel seçimlere birkaç ay kala önce Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkanı Adaylarını tek tek açıklarken, iktidar partisi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin sessizliği dikkat çekiyor. ÇERÇİOĞLU-AKIN 24 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri’nde bir milletvekili bile çıkaramayan MHP, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak resmen açıkladı. Aynı seçimden ikinci parti olarak çıkan CHP de mevcut Başkan Özlem Çerçioğlu’nu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak resmen açıkladı. MHP’Yİ Mİ DESTEKLEYECEK? Resmen diyoruz, çünkü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce geldiği Kuşadası’nda Özlem Çerçioğlu’nun aday olacağını açıklamıştı. 24 Haziran Milletvekili Genel Seçimi’nden birinci parti olarak çıkıp 4 Milletvekiline sahip olan AK Parti’nin büyükşehir adayını açıklamaması, “MHP adayını mı destekleyecek” söylentilerini de beraberinde getirdi. YENİ SORULARA GEBE Konuyu sorduğumuz MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, “Biz adayımız için çalışıyoruz. AK Parti’nin ne yapacağı, iki parti liderinin yapacağı görüşmeden sonra belli olur. Bize de resmi genelge gelir. Şu ana kadar resmi yazı gelmedi” yanıtını verdi. Aydın’da birinci parti olan AK Parti’nin aday çıkarmaması çeşitli soruların da gündeme gelmesine gebe. Politik Haberler Sayfa 3’te
MHP ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylarını açıkladı

AYDIN- Yerel seçimlere birkaç ay kala önce Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkanı Adaylarını tek tek açıklarken, iktidar partisi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin sessizliği dikkat çekiyor.

ÇERÇİOĞLU-AKIN

24 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri’nde bir milletvekili bile çıkaramayan MHP, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak resmen açıkladı. Aynı seçimden ikinci parti olarak çıkan CHP de mevcut Başkan Özlem Çerçioğlu’nu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak resmen açıkladı.

MHP’Yİ Mİ DESTEKLEYECEK?

Resmen diyoruz, çünkü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce geldiği Kuşadası’nda Özlem Çerçioğlu’nun aday olacağını açıklamıştı. 24 Haziran Milletvekili Genel Seçimi’nden birinci parti olarak çıkıp 4 Milletvekiline sahip olan AK Parti’nin büyükşehir adayını açıklamaması, “MHP adayını mı destekleyecek” söylentilerini de beraberinde getirdi.

YENİ SORULARA GEBE

Konuyu sorduğumuz MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, “Biz adayımız için çalışıyoruz. AK Parti’nin ne yapacağı, iki parti liderinin yapacağı görüşmeden sonra belli olur. Bize de resmi genelge gelir. Şu ana kadar resmi yazı gelmedi” yanıtını verdi. Aydın’da birinci parti olan AK Parti’nin aday çıkarmaması çeşitli soruların da gündeme gelmesine gebe. Politik Haberler Sayfa 3’te

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.