Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Nazilli’den kan bağışı çağrısı

SİYASET 02.08.2017 - 16:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3168+ kez okundu.
 

AK Parti Nazilli’den kan bağışı çağrısı

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Ak Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ün öncülüğünde kan bağışı kampanyası düzenleyecek.

AYDIN- Aydın’daki stokların azalmasından dolayı AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Nazilli’de kan bağışı kampanyası düzenliyor. Perşembe günü akşam saatlerinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe öncülük yapan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli halkını Kızılay’a destek olmak için kan vermeye davet etti. Milletvekili Öz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Nazilli İlçe Teşkilatı’nın başta ilçe Başkanı Ramazan Satılmış, Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet, Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Özder olmak üzere partili-partisiz herkesi kan vermeye davet ettiğini ifade ederek, “İnsanımızın kan vermede Kızılay’a verdiği desteği biliyoruz ve takdir ediyoruz. Ancak yaz günleri olması nedeniyle insanımız yanlış bir kaygıyla kan vermede çekingen davranabiliyor. Ama kan öyle bir şey ki her zaman ihtiyaç duyuluyor. Bu sebeple kan verebilecek durumda olan arkadaşlarımızı Perşembe günü saat 17.00’de Belediye ve İstasyon Meydanında kan vermeye davet ediyoruz. 18-65 yaş aralığında kan bağışı yapmak isteyen gönüllü bağışçılarımızı kimlikleri ile bekliyoruz. Unutmayalım ki; ‘kan acil değil sürekli ihtiyaçtır’ Kızılay’a kan bağışı yaparak umut olun, hayat kurtarın. Tüm kurumlarımız başta olmak üzere duyarlı vatandaşlarımızı bağış yapmaya bekliyoruz” dedi.
AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Ak Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ün öncülüğünde kan bağışı kampanyası düzenleyecek.

AYDIN- Aydın’daki stokların azalmasından dolayı AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Nazilli’de kan bağışı kampanyası düzenliyor. Perşembe günü akşam saatlerinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe öncülük yapan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli halkını Kızılay’a destek olmak için kan vermeye davet etti.

Milletvekili Öz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Nazilli İlçe Teşkilatı’nın başta ilçe Başkanı Ramazan Satılmış, Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet, Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Özder olmak üzere partili-partisiz herkesi kan vermeye davet ettiğini ifade ederek, “İnsanımızın kan vermede Kızılay’a verdiği desteği biliyoruz ve takdir ediyoruz. Ancak yaz günleri olması nedeniyle insanımız yanlış bir kaygıyla kan vermede çekingen davranabiliyor. Ama kan öyle bir şey ki her zaman ihtiyaç duyuluyor. Bu sebeple kan verebilecek durumda olan arkadaşlarımızı Perşembe günü saat 17.00’de Belediye ve İstasyon Meydanında kan vermeye davet ediyoruz. 18-65 yaş aralığında kan bağışı yapmak isteyen gönüllü bağışçılarımızı kimlikleri ile bekliyoruz. Unutmayalım ki; ‘kan acil değil sürekli ihtiyaçtır’ Kızılay’a kan bağışı yaparak umut olun, hayat kurtarın. Tüm kurumlarımız başta olmak üzere duyarlı vatandaşlarımızı bağış yapmaya bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.