Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ak Parti Nazilli teşkilatı istifa ettirildi

SİYASET 30.09.2016 - 15:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3493+ kez okundu.
 

Ak Parti Nazilli teşkilatı istifa ettirildi

AK Parti Nazilli İlçe teşkilatı görevden istifa ettirildi. Elazığ Milletvekili ve Aydın İl Koordinatörü Metin Bulut, ilçe yönetimini toplayarak kararı istifa talebini iletti ve istifa kararını aldı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, bir süredir genel merkezin takibinde olan AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatının istifası için düğmeye basmak üzere Elazığ Milletvekili ve İl Koordinatörü Metin Bulut ilçeye geldi. AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatının istifasını almak için genel merkez tarafından görevlendirilen Elazığ Milletvekili Metin Bulut, yaşanan sıkıntıların daha da büyümemesi için böyle bir karar alındığını söyledi. Bulut, şunları söyledi: “Bugün teşkilatımızı ziyaret ettik. Teşkilatımızda ufak tefek sıkıntılar vardı. Sıkıntıların daha da büyümemesi için, genel yapının etkilenmemesi için, teşkilatımızda bir revizyona gittik ve arkadaşlarımızın istifalarını aldık. Yeniden değerlendireceğiz, yeniden güncelleyeceğiz. İstifalarını almış olduğumuz arkadaşlarımızın bir kısmı belki devam edecek belki devam etmeyecek. Belki mevcut ilçe başkanımızla devam edeceğiz belki başka bir arayış içinde olacağız. Buna ilçe teşkilatımızdaki kimse de itiraz etmedi. Neticede herkes teşkilatta göreve talip olurken bu işi dava bilinciyle dava şuuruyla kabul ettiği için hiç kimse kişisel menfaatini kollamak ve korumak amacıyla burada değil. En yakın zaman içerisinde teşkilatımızı korumak adına Aydın koordinatör milletvekilimiz gelecek, burada bir temayül yapacağız. İlçe başkanımızın kim olacağıyla alakalı bir temayül yapacağız. Üç ya da dört tane ismi genel merkezimize davet edip oradan yeni bir yetkilendirmeyle önce teşkilat başkanımızı belirleyeceğiz, ilçe başkanımızı belirleyeceğiz. Onu belirledikten sonra yine koordinatör milletvekili arkadaşımız gelecek. Burada ilçe yönetim kurulu üyelerinin hepsini yine temayülle alacağız. Böyle yeni bir yöntem belirledik.”
AK Parti Nazilli İlçe teşkilatı görevden istifa ettirildi. Elazığ Milletvekili ve Aydın İl Koordinatörü Metin Bulut, ilçe yönetimini toplayarak kararı istifa talebini iletti ve istifa kararını aldı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, bir süredir genel merkezin takibinde olan AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatının istifası için düğmeye basmak üzere Elazığ Milletvekili ve İl Koordinatörü Metin Bulut ilçeye geldi.

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatının istifasını almak için genel merkez tarafından görevlendirilen Elazığ Milletvekili Metin Bulut, yaşanan sıkıntıların daha da büyümemesi için böyle bir karar alındığını söyledi.

Bulut, şunları söyledi:

“Bugün teşkilatımızı ziyaret ettik. Teşkilatımızda ufak tefek sıkıntılar vardı. Sıkıntıların daha da büyümemesi için, genel yapının etkilenmemesi için, teşkilatımızda bir revizyona gittik ve arkadaşlarımızın istifalarını aldık. Yeniden değerlendireceğiz, yeniden güncelleyeceğiz. İstifalarını almış olduğumuz arkadaşlarımızın bir kısmı belki devam edecek belki devam etmeyecek.

Belki mevcut ilçe başkanımızla devam edeceğiz belki başka bir arayış içinde olacağız. Buna ilçe teşkilatımızdaki kimse de itiraz etmedi. Neticede herkes teşkilatta göreve talip olurken bu işi dava bilinciyle dava şuuruyla kabul ettiği için hiç kimse kişisel menfaatini kollamak ve korumak amacıyla burada değil. En yakın zaman içerisinde teşkilatımızı korumak adına Aydın koordinatör milletvekilimiz gelecek, burada bir temayül yapacağız. İlçe başkanımızın kim olacağıyla alakalı bir temayül yapacağız. Üç ya da dört tane ismi genel merkezimize davet edip oradan yeni bir yetkilendirmeyle önce teşkilat başkanımızı belirleyeceğiz, ilçe başkanımızı belirleyeceğiz. Onu belirledikten sonra yine koordinatör milletvekili arkadaşımız gelecek. Burada ilçe yönetim kurulu üyelerinin hepsini yine temayülle alacağız. Böyle yeni bir yöntem belirledik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.