Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ak Parti Nazilli'de evet için sahada

SİYASET 02.03.2017 - 09:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2978+ kez okundu.
 

Ak Parti Nazilli'de evet için sahada

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı bugün itibariyle referandum çalışmalarına start verdi.

AYDIN- Referandumun yapılacağı güne kadar vatandaşlara bire bir "EVET" demenin gerekliliğini anlatacak olan İlçe Teşkilatı, kolları sıvadı. Kapı kapı dolaşarak referandumun önemini anlatacak olan parti yönetimi, Nazilli'de evet oylarının Hayır'dan fazla çıkacağı kanaatinde. AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, bu hafta referandum çalışmalarını hızlandırdı. 16 Nisan tarihine kadar vatandaşlara neden ‘evet’ denmesi gerektiğini anlatacaklarını söyleyen AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, dönem dönem AK Parti Aydın milletvekillerinin referandum çalışmaları için ilçeyi ziyaret edeceklerini açıkladı. Başbakan Binali Yıldırım’ın Arena’da seçim kampanyası ile ilgili startı vermesinin ardından çalışmalara başladıklarını ifade eden Satılmış, “Seçim programımız hazır. Seçim Kurulu Başkanlığında hem yönetimde hem yönetimin dışında görev alan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımız yarından itibaren kalan 44 gün hem gündüz hem gece programlarımızda çalışmalarını yapacaklar” şeklinde konuştu. "EVET'E ÖNCE KENDİMİZ İNANMALIYIZ" Öncelikli hedeflerinin mahalle temsilcileri olarak gören Satılmış, bu uygulamanın nedenini şu şekilde açıkladı: “‘Evet’e önce kendimiz inanmalıyız. Biz ana kademeyi, teşkilatımızı, seçim sandık kurullarımızı oluşturduk. Hem bu sandık kurulunda görevli arkadaşlarımız hem AK Parti’deki arkadaşlarımız mahalle mahalle sorumluluk aldı ve bu arkadaşlarımız yeni anayasayı yani Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Kendilerinin de aynı şekilde önümüzdeki günlerde alanda çalışmalarını, teşvik anlamında onlarla referandum sürecinde görüştük. Evet oylarını hayırdan fazla çıkarmak, hedefimiz bu. Allahın izniyle Nazillimizde EVET oyları Hayır oylarından daha fazla çıkacak” dedi.
AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı bugün itibariyle referandum çalışmalarına start verdi.

AYDIN- Referandumun yapılacağı güne kadar vatandaşlara bire bir "EVET" demenin gerekliliğini anlatacak olan İlçe Teşkilatı, kolları sıvadı. Kapı kapı dolaşarak referandumun önemini anlatacak olan parti yönetimi, Nazilli'de evet oylarının Hayır'dan fazla çıkacağı kanaatinde.

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, bu hafta referandum çalışmalarını hızlandırdı. 16 Nisan tarihine kadar vatandaşlara neden ‘evet’ denmesi gerektiğini anlatacaklarını söyleyen AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, dönem dönem AK Parti Aydın milletvekillerinin referandum çalışmaları için ilçeyi ziyaret edeceklerini açıkladı. Başbakan Binali Yıldırım’ın Arena’da seçim kampanyası ile ilgili startı vermesinin ardından çalışmalara başladıklarını ifade eden Satılmış, “Seçim programımız hazır. Seçim Kurulu Başkanlığında hem yönetimde hem yönetimin dışında görev alan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımız yarından itibaren kalan 44 gün hem gündüz hem gece programlarımızda çalışmalarını yapacaklar” şeklinde konuştu.

"EVET'E ÖNCE KENDİMİZ İNANMALIYIZ"

Öncelikli hedeflerinin mahalle temsilcileri olarak gören Satılmış, bu uygulamanın nedenini şu şekilde açıkladı:

“‘Evet’e önce kendimiz inanmalıyız. Biz ana kademeyi, teşkilatımızı, seçim sandık kurullarımızı oluşturduk. Hem bu sandık kurulunda görevli arkadaşlarımız hem AK Parti’deki arkadaşlarımız mahalle mahalle sorumluluk aldı ve bu arkadaşlarımız yeni anayasayı yani Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Kendilerinin de aynı şekilde önümüzdeki günlerde alanda çalışmalarını, teşvik anlamında onlarla referandum sürecinde görüştük. Evet oylarını hayırdan fazla çıkarmak, hedefimiz bu. Allahın izniyle Nazillimizde EVET oyları Hayır oylarından daha fazla çıkacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.