Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Milletvekilleri kayıt yaptırdı

SİYASET 06.07.2018 - 16:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3401+ kez okundu.
 

AK Parti Milletvekilleri kayıt yaptırdı

AK Parti’nin Aydın’dan çıkardığı 4 Milletvekili, bugün TBMM’ye giderek kayıtlarını yaptırdı.

ANKARA- Aydın Efeleri’nin de katıldığı kayıt yaptırma işlemi sırasında, Vekiller Aydın inciri dağıttı. AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Mustafa Savaş’ın rehberlik ettiği kayıt işleminde Aydın Milletvekilleri Rıza Posacı, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim ile AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen de hazır bulundu. Kayıt işlemini tamamlayan milletvekili TBMM Rozetini de yakasına taktı. Milletvekili Mustafa Savaş, “Artık Aydın’da her şey daha güzel olacak. 4 vekille Aydın’ın sorunlarını ve çözümlerini, birlikte yapacağımız çalışmalarla Aydın kazanacak” dedi.
AK Parti’nin Aydın’dan çıkardığı 4 Milletvekili, bugün TBMM’ye giderek kayıtlarını yaptırdı.

ANKARA- Aydın Efeleri’nin de katıldığı kayıt yaptırma işlemi sırasında, Vekiller Aydın inciri dağıttı. AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Mustafa Savaş’ın rehberlik ettiği kayıt işleminde Aydın Milletvekilleri Rıza Posacı, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim ile AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen de hazır bulundu. Kayıt işlemini tamamlayan milletvekili TBMM Rozetini de yakasına taktı.

Milletvekili Mustafa Savaş, “Artık Aydın’da her şey daha güzel olacak. 4 vekille Aydın’ın sorunlarını ve çözümlerini, birlikte yapacağımız çalışmalarla Aydın kazanacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.