Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş 10 Kasım Mesajı

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 09.11.2015 - 21:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2739+ kez okundu.
 

AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş 10 Kasım Mesajı

Manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Ruhu şad olsun.

Büyük bir milli mücadelenin ardından bizlere emanet ettiğiniz Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ne derece önemli bir emanet olduğunu devletçe ve milletçe bugün çok daha net bir şekilde hissedebiliyoruz. Bizlere hedef olarak belirlediğiniz muasır medeniyetlerin de üzerine çıkmak için devlet olarak, millet olarak topyekün büyük bir mücadele içerisindeyiz. O büyük ve eşssiz vizyonunuzla dile getirdiğiniz “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” sözünüzün önemini milletçe çok daha iyi anladığımız bu günlerde, müsterih olabilirsiniz ki “Yeni ve Büyük Türkiye” vizyonuyla yılmadan, usanmadan kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Vefatınızın 77. Yıl dönümünde sizleri yine saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Ruhu şad olsun.
Manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Ruhu şad olsun.

Büyük bir milli mücadelenin ardından bizlere emanet ettiğiniz Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ne derece önemli bir emanet olduğunu devletçe ve milletçe bugün çok daha net bir şekilde hissedebiliyoruz. Bizlere hedef olarak belirlediğiniz muasır medeniyetlerin de üzerine çıkmak için devlet olarak, millet olarak topyekün büyük bir mücadele içerisindeyiz. O büyük ve eşssiz vizyonunuzla dile getirdiğiniz “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” sözünüzün önemini milletçe çok daha iyi anladığımız bu günlerde, müsterih olabilirsiniz ki “Yeni ve Büyük Türkiye” vizyonuyla yılmadan, usanmadan kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Vefatınızın 77. Yıl dönümünde sizleri yine saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Ruhu şad olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.