Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Milletvekili adayları Didim'de ziyaretlerde bulundu

SİYASET 27.10.2015 - 13:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1675+ kez okundu.
 

AK Parti Milletvekili adayları Didim'de ziyaretlerde bulundu

AK Parti Aydın Milletvekili adayları, Didim'de esnaf ve mahalle ziyaretlerinde bulundu. Esnafların sorunlarını yerinde dinleyen adaylar, esnaf ve iş kurmak isteyen gençlerin destekleneceğini müjdeledi.

1 Kasım Milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden AK Parti Milletvekili adayları, programlarına Didim İlçesi'nde esnaf ziyaretleriyle devam etti. AK Parti Didim İlçe Teşkilatı'nın hazırladığı program kapsamında Akbük ve Didim'de ziyaretler yapan Savaş ve Yıldırım'a AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Didim Belediye Meclisinin AK Partili üyeleri ve İlçe Yöneticileri de eşlik etti. Programına Didim'in Yeşiltepe Mevkisindeki esnafları ziyaret ederek başlayan AK Parti Aydın Milletvekili Adayları, ardından Akbük Ramada Otel'de AK Parti Didim İlçe Yöneticileri ile birlikte öğle yemeği yedi. Akbük'te esnafları ziyaret eden adaylar, esnaf ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan adaylar, projeleri hakkında bilgiler aktardılar. Denizköy Mahallesi'nde ise taziye ziyareti yapan adaylar, esnaf ziyaretlerini Didim İlçesi'nde de sürdürdü. Esnaflara yaz sezonunun nasıl geçtiğini soran AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Didim'de turistik hareketliliğin istenilen düzeyde olmadığını belirtti. Didim'de turizmin gelişmesi için sürdürülebilir çevre politikalarının benimsenerek, turizmin gelişmesinin sağlanacağını ifade eden Savaş, "Didim’deki sağlık, ulaşım ve altyapı sorunlarını ele alacağız. İlçenin imaj çalışmalarını güçlendirecek ve gereken tanıtımları yapacağız. Didim Serbest Turizm Bölgesi'nin takipçisi olacağız" dedi. Didim'deki turizm süresinin kısa oluşuna da değinen Savaş, sadece yaz mevsimi değil, yılın 12 ayı turizm faaliyetlerini aktif hale getireceklerini vurguladı.
AK Parti Aydın Milletvekili adayları, Didim'de esnaf ve mahalle ziyaretlerinde bulundu. Esnafların sorunlarını yerinde dinleyen adaylar, esnaf ve iş kurmak isteyen gençlerin destekleneceğini müjdeledi.

1 Kasım Milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden AK Parti Milletvekili adayları, programlarına Didim İlçesi'nde esnaf ziyaretleriyle devam etti. AK Parti Didim İlçe Teşkilatı'nın hazırladığı program kapsamında Akbük ve Didim'de ziyaretler yapan Savaş ve Yıldırım'a AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Didim Belediye Meclisinin AK Partili üyeleri ve İlçe Yöneticileri de eşlik etti.

Programına Didim'in Yeşiltepe Mevkisindeki esnafları ziyaret ederek başlayan AK Parti Aydın Milletvekili Adayları, ardından Akbük Ramada Otel'de AK Parti Didim İlçe Yöneticileri ile birlikte öğle yemeği yedi. Akbük'te esnafları ziyaret eden adaylar, esnaf ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan adaylar, projeleri hakkında bilgiler aktardılar. Denizköy Mahallesi'nde ise taziye ziyareti yapan adaylar, esnaf ziyaretlerini Didim İlçesi'nde de sürdürdü.

Esnaflara yaz sezonunun nasıl geçtiğini soran AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Didim'de turistik hareketliliğin istenilen düzeyde olmadığını belirtti. Didim'de turizmin gelişmesi için sürdürülebilir çevre politikalarının benimsenerek, turizmin gelişmesinin sağlanacağını ifade eden Savaş, "Didim’deki sağlık, ulaşım ve altyapı sorunlarını ele alacağız. İlçenin imaj çalışmalarını güçlendirecek ve gereken tanıtımları yapacağız. Didim Serbest Turizm Bölgesi'nin takipçisi olacağız" dedi. Didim'deki turizm süresinin kısa oluşuna da değinen Savaş, sadece yaz mevsimi değil, yılın 12 ayı turizm faaliyetlerini aktif hale getireceklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.