Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti’li kadınlar kermese destek

SİYASET 15.11.2016 - 16:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1576+ kez okundu.
 

AK Parti’li kadınlar kermese destek

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş ve yönetim kurulu üyeleri, Recep Tayyip Erdoğan İlk ve Ortaokulu öğrencileri için düzenlenen kermese destek verdi.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, yaptığı açıklamada, “AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak, Cumhurbaşkanımız adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan İlk ve Ortaokulunun Sevgi Yolunda düzenlemiş olduğu kermese katılıp katkıda bulunduk. Okulun Müdüre Hanımı Fadime Koç Dereli bizleri en güzel şekilde karşıladı. Eğitim konusunda kendilerine sonuna kadar destekçi olacağımızı belirttik” dedi. Geçtiğimiz sene eğitim öğretime açılan Recep Tayyip Erdoğan İlk ve Ortaokul Müdiresi Fadime Koç Dereli de, şunları söyledi: "16 öğretmeni ile Zeybek Mahallesinde geçen yıl eğitim öğretime açılan okulumuzu başarıya ulaştırabilmek için sınıf annelerimizle bir kermes planladık. Okulumuz gelişmeye çok açık, öğrenci sayımız yüzde 100 artış gösterdi. Elimizden geldiği kadar biz de bir olup çalışmaya devam ediyoruz. Öğrenci sayımızın artmasıyla öğretmen açığımız oldu. Bundan sonraki senelerde inşallah o açığı da kapatıp başarılı işler yapacağız. Bizlere destek olduğu için AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş'a ve ekibine çok teşekkür ederiz."
AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş ve yönetim kurulu üyeleri, Recep Tayyip Erdoğan İlk ve Ortaokulu öğrencileri için düzenlenen kermese destek verdi.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, yaptığı açıklamada, “AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak, Cumhurbaşkanımız adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan İlk ve Ortaokulunun Sevgi Yolunda düzenlemiş olduğu kermese katılıp katkıda bulunduk. Okulun Müdüre Hanımı Fadime Koç Dereli bizleri en güzel şekilde karşıladı. Eğitim konusunda kendilerine sonuna kadar destekçi olacağımızı belirttik” dedi.

Geçtiğimiz sene eğitim öğretime açılan Recep Tayyip Erdoğan İlk ve Ortaokul Müdiresi Fadime Koç Dereli de, şunları söyledi:

"16 öğretmeni ile Zeybek Mahallesinde geçen yıl eğitim öğretime açılan okulumuzu başarıya ulaştırabilmek için sınıf annelerimizle bir kermes planladık. Okulumuz gelişmeye çok açık, öğrenci sayımız yüzde 100 artış gösterdi. Elimizden geldiği kadar biz de bir olup çalışmaya devam ediyoruz. Öğrenci sayımızın artmasıyla öğretmen açığımız oldu. Bundan sonraki senelerde inşallah o açığı da kapatıp başarılı işler yapacağız. Bizlere destek olduğu için AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş'a ve ekibine çok teşekkür ederiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.