Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ak parti’li gençlerden hastalara anlamlı ziyaret

EKONOMİ 30.09.2015 - 04:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4007+ kez okundu.
 

Ak parti’li gençlerden hastalara anlamlı ziyaret

AK Parti Gençlik Kolları Aydın İl teşkilatı üyeleri, tedavileri süren hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Gençlik Kolları Aydın İl Başkanı Mutafa Enes Yıldız ve Gençlik Kolları üyeleri, Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavileri süren hastaları ziyaret etti. Karanfil dağıtarak hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti’li gençler, hasta ve hasta yakınlarının sorunlarını dinledi. Aydın Devlet Hastanesi Yönetici Op. Dr. Zafer Alkaya’yı da ziyaret eden AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, servislerde görevli sağlık personellerine de karanfil hediye etti. AK Parti’nin sağlık alanında 13 yılda devrim yaptığını ifade eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Yıldız, “Evde bakım, 112 ekibi ile hastaların hastaneye sevki, tedavi aşamasında hekim seçebilme ve aile hekimliği konusunda AK Parti önemli hizmetleri hayata geçirdi. Daha ileriye hizmet götürme yönünde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. AK Parti halkın partisidir. AK Parti’den önce hastalarımız hastane köşelerinde rehin bırakılmakta, senet imzalatarak hastalar zor durumda kalmaktaydı. Ama AK Parti iktidara gelince benim vatandaşım sağlık hizmetinde sınır tanımadan hizmet alacak düşünce ile sağlıkta devrim yaparak herkesin sağlık alanında en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmalar yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir. Halkımızın sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm üretmek için bugün burada hastalarımızı ziyaret ettik. Bizler halkımızın sorunlarını biliyor ve yerinde dinleyerek çözüm üretiyoruz” diye konuştu.
AK Parti Gençlik Kolları Aydın İl teşkilatı üyeleri, tedavileri süren hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Gençlik Kolları Aydın İl Başkanı Mutafa Enes Yıldız ve Gençlik Kolları üyeleri, Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavileri süren hastaları ziyaret etti. Karanfil dağıtarak hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti’li gençler, hasta ve hasta yakınlarının sorunlarını dinledi. Aydın Devlet Hastanesi Yönetici Op. Dr. Zafer Alkaya’yı da ziyaret eden AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, servislerde görevli sağlık personellerine de karanfil hediye etti.

AK Parti’nin sağlık alanında 13 yılda devrim yaptığını ifade eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Yıldız, “Evde bakım, 112 ekibi ile hastaların hastaneye sevki, tedavi aşamasında hekim seçebilme ve aile hekimliği konusunda AK Parti önemli hizmetleri hayata geçirdi. Daha ileriye hizmet götürme yönünde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. AK Parti halkın partisidir. AK Parti’den önce hastalarımız hastane köşelerinde rehin bırakılmakta, senet imzalatarak hastalar zor durumda kalmaktaydı. Ama AK Parti iktidara gelince benim vatandaşım sağlık hizmetinde sınır tanımadan hizmet alacak düşünce ile sağlıkta devrim yaparak herkesin sağlık alanında en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmalar yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir. Halkımızın sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm üretmek için bugün burada hastalarımızı ziyaret ettik. Bizler halkımızın sorunlarını biliyor ve yerinde dinleyerek çözüm üretiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.