Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ak Parti ilçe çalışmalarını sürdürüyor

SİYASET 15.01.2017 - 19:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3816+ kez okundu.
 

Ak Parti ilçe çalışmalarını sürdürüyor

Ak Parti Aydın İl Başkanlığı’nın ilçelerde başlatığı sandık ve mahalle başkanları toplantıları çerçevesinde ziyaretlere Bozdoğan İlçesi Koyuncular Mahallesi ile başladığı bildirildi.

AYDIN- Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’in başkanlığındaki Ak Parti heyeti, Koyuncular Köy kahvehanesinde Muhtarı Kemal Mutaf ve köylülerle bir araya gelerek mahallenin sorunlarını dinleyip yetkililere ilettiler. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, şöyle denildi: “Bozdoğan Ziraat Odası’nı ziyaret ederek çalışmaları hakkında kendilerinden bilgi edinildi. Ardından Bozdoğan ilçemizdeki yapılan toplantıda Sandık esaslı çalışmanın önemi, önümüzdeki referandumun önemi ve Meclis’te yapılan Anayasa Değişikliği hakkında bilgi verildi. Programın sonunda Yazıkent Mahallesi’ni ziyaret ederek, Yazıkent merhum AK Parti Belediye Başkanı Ahmet Oğuzhan'ın ailesini ziyaret ederek güzel bir vefa örneği gösterildi. Yazıkent Kıraathanesinde mahalle muhtarımız ve mahalle sakinleri ile hasbıhalde bulunuldu. Ardından Yazıkent Mahalle Muhtarı Rıza Bayraktar işyerinde ziyaret edildi. Mahalle muhtarımız, mahallesi için şikâyetler ve dileklerde bulundu. Yenipazar ilçemizde de teşkilat mensuplarının katılımı ile İlçe Danışma Toplantısı yapılarak toplantıda referandum sürecinden bahsedildi.”
Ak Parti Aydın İl Başkanlığı’nın ilçelerde başlatığı sandık ve mahalle başkanları toplantıları çerçevesinde ziyaretlere Bozdoğan İlçesi Koyuncular Mahallesi ile başladığı bildirildi.

AYDIN- Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’in başkanlığındaki Ak Parti heyeti, Koyuncular Köy kahvehanesinde Muhtarı Kemal Mutaf ve köylülerle bir araya gelerek mahallenin sorunlarını dinleyip yetkililere ilettiler. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“Bozdoğan Ziraat Odası’nı ziyaret ederek çalışmaları hakkında kendilerinden bilgi edinildi. Ardından Bozdoğan ilçemizdeki yapılan toplantıda Sandık esaslı çalışmanın önemi, önümüzdeki referandumun önemi ve Meclis’te yapılan Anayasa Değişikliği hakkında bilgi verildi.

Programın sonunda Yazıkent Mahallesi’ni ziyaret ederek, Yazıkent merhum AK Parti Belediye Başkanı Ahmet Oğuzhan'ın ailesini ziyaret ederek güzel bir vefa örneği gösterildi. Yazıkent Kıraathanesinde mahalle muhtarımız ve mahalle sakinleri ile hasbıhalde bulunuldu. Ardından Yazıkent Mahalle Muhtarı Rıza Bayraktar işyerinde ziyaret edildi. Mahalle muhtarımız, mahallesi için şikâyetler ve dileklerde bulundu.

Yenipazar ilçemizde de teşkilat mensuplarının katılımı ile İlçe Danışma Toplantısı yapılarak toplantıda referandum sürecinden bahsedildi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.