Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti ilçe Başkanı istifa etti

SİYASET 31.03.2020 - 11:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4154+ kez okundu.
 

AK Parti ilçe Başkanı istifa etti

Ak Parti Çine ilçe Başkanı Mehmet Tosun ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.

Başkan'ın istifa dilekçesinde İl Başkanı’nın isteği doğrultusunda istifa ettiğini belirtiği öğrenildi. Tosun istifa dilekçesinde gerekçesini şöyle dile getirdi. “09.07.2014 Yılında şahsıma tevdi edilen, bugüne kadar layıkıyla yerine getirmeye çalıştığım, onurla ve gururla taşıdığım, kutlu bir görev olarak gördüğüm Çine İlçe Başkanlığı görevimi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Bölge ve İl Koordinatörlerimiz, İl Başkanlığımızla yapmış olduğum istişareler doğrultusunda 01.01.2020 tarihinde 14.03.2020 tarihinde yapılacak olan 7. Olağan İlçe Kongremizde aday olmayı düşünmediğimi kamuoyuna duyurmuştum.14.03.2020 de yapılacak olan İlçe Kongremiz ülkemizde ve dünyada yaşanan Koronavirüs pandemisi yüzünden ileri bir tarihe ertelenmişti. Gelinen nokta itibariyle Genel Merkezimiz Teşkilat Başkanlığı ve İl Başkanlığımızca yapılan istişareler sonucunda 7. Olağan İlçe Kongremizde Aday olarak belirlenen Cemal Çakır kardeşimize görevin tevdi edilebilmesi, yeni yönetimin oluşturulabilmesi, parti çalışmalarına yeni bir heyecan ve ivme kazandırılabilmesi gibi sebeplerle İl Başkanımızla yapmış olduğumuz istişare neticesinde ve yine İl Başkanımızın isteği doğrultusunda AK PARTİ Çine İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.”
Ak Parti Çine ilçe Başkanı Mehmet Tosun ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.

Başkan'ın istifa dilekçesinde İl Başkanı’nın isteği doğrultusunda istifa ettiğini belirtiği öğrenildi.

Tosun istifa dilekçesinde gerekçesini şöyle dile getirdi.

“09.07.2014 Yılında şahsıma tevdi edilen, bugüne kadar layıkıyla yerine getirmeye çalıştığım, onurla ve gururla taşıdığım, kutlu bir görev olarak gördüğüm Çine İlçe Başkanlığı görevimi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Bölge ve İl Koordinatörlerimiz, İl Başkanlığımızla yapmış olduğum istişareler doğrultusunda 01.01.2020 tarihinde 14.03.2020 tarihinde yapılacak olan 7. Olağan İlçe Kongremizde aday olmayı düşünmediğimi kamuoyuna duyurmuştum.14.03.2020 de yapılacak olan İlçe Kongremiz ülkemizde ve dünyada yaşanan Koronavirüs pandemisi yüzünden ileri bir tarihe ertelenmişti.

Gelinen nokta itibariyle Genel Merkezimiz Teşkilat Başkanlığı ve İl Başkanlığımızca yapılan istişareler sonucunda 7. Olağan İlçe Kongremizde Aday olarak belirlenen Cemal Çakır kardeşimize görevin tevdi edilebilmesi, yeni yönetimin oluşturulabilmesi, parti çalışmalarına yeni bir heyecan ve ivme kazandırılabilmesi gibi sebeplerle İl Başkanımızla yapmış olduğumuz istişare neticesinde ve yine İl Başkanımızın isteği doğrultusunda AK PARTİ Çine İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.