Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ak Parti il başkanı Özmen, birlik çağrısı yaptı

SİYASET 09.09.2015 - 11:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3040+ kez okundu.
 

Ak Parti il başkanı Özmen, birlik çağrısı yaptı

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti 5. olağan kongre için düzenlediği basın toplantısında birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Türkiye'nin dünya üzerinde kalmış son insanlık adası olduğunu dikkat çeken Özmen, “Birliğimizi ve kardeşliğimizi bozamayacaklar” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Cumartesi günü düzenlenecek 5. olağan genel kurul hakkında bilgiler verdi. AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Mediha Turgut, AK Parti Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Enes Yıldız, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Cihat Aktaş’ın hazır bulunduğu basın toplantısında Özmen, son günlerde yaşanan terör olaylarını da değerlendirdi. ‘TÜRKİYE DÜNYADAKİ SON İNSANLIK ADASI’ Şehit haberlerinden dolayı çok üzgün olduklarını belirten Özmen, terör saldırılarının asıl amacının ülkede kardeş kavgası çıkarmak olduğunu dikkat çekti. Eylemler için herkesin demokratik hakkı olduğunu ifade eden Özmen, eylemler sırasında bütün vatandaşların tahriklere kapılmamaya ve sağduyulu davranmaya davet ederek, “Şer güçlerinin amacı Türkiye’nin Dünya 5’ten büyüktür haykırışını önlemektir. Türkiye’nin dünyadaki mazlumların, mağdurların ve ezilmişlerin sesi olmasını önlemektir. Bütün bu hain saldırılarının altında bu düşünce yatıyor. Türkiye dünyadaki son insanlık adasıdır. Bu insanlık adasının sesini kısmak istiyorlar. Ancak millet olarak buna izin vermeyeceğiz. Birliğimizi ve kardeşliğimizi bozamayacaklar” şeklinde konuştu. Diğer yandan Ömer Özmen, 12 Eylül’de Ankara’da yapılacak AK Parti 5. Olağan Genel Kuruluna Aydın’dan 10 otobüs ile gideceklerini kongrede Aydın’dan 13 delegenin de oy kullanacağını açıkladı.
AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti 5. olağan kongre için düzenlediği basın toplantısında birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Türkiye'nin dünya üzerinde kalmış son insanlık adası olduğunu dikkat çeken Özmen, “Birliğimizi ve kardeşliğimizi bozamayacaklar” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Cumartesi günü düzenlenecek 5. olağan genel kurul hakkında bilgiler verdi. AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Mediha Turgut, AK Parti Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Enes Yıldız, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Cihat Aktaş’ın hazır bulunduğu basın toplantısında Özmen, son günlerde yaşanan terör olaylarını da değerlendirdi.

‘TÜRKİYE DÜNYADAKİ SON İNSANLIK ADASI’

Şehit haberlerinden dolayı çok üzgün olduklarını belirten Özmen, terör saldırılarının asıl amacının ülkede kardeş kavgası çıkarmak olduğunu dikkat çekti. Eylemler için herkesin demokratik hakkı olduğunu ifade eden Özmen, eylemler sırasında bütün vatandaşların tahriklere kapılmamaya ve sağduyulu davranmaya davet ederek, “Şer güçlerinin amacı Türkiye’nin Dünya 5’ten büyüktür haykırışını önlemektir. Türkiye’nin dünyadaki mazlumların, mağdurların ve ezilmişlerin sesi olmasını önlemektir. Bütün bu hain saldırılarının altında bu düşünce yatıyor. Türkiye dünyadaki son insanlık adasıdır. Bu insanlık adasının sesini kısmak istiyorlar. Ancak millet olarak buna izin vermeyeceğiz. Birliğimizi ve kardeşliğimizi bozamayacaklar” şeklinde konuştu.

Diğer yandan Ömer Özmen, 12 Eylül’de Ankara’da yapılacak AK Parti 5. Olağan Genel Kuruluna Aydın’dan 10 otobüs ile gideceklerini kongrede Aydın’dan 13 delegenin de oy kullanacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.