Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AK Parti Germencik’e Aydın Menekşe atandı

SİYASET 23.08.2016 - 19:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4452+ kez okundu.
 

AK Parti Germencik’e Aydın Menekşe atandı

Eski İlçe Başkanı Emin Bircan'ın istifası ile boşalan AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı'na Aydın Menekşe atandı.

AYDIN- 23 Nisan 2016 tarihinde AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Emin Bircan’ın, yerine kurucu ilçe başkanlarından Aydın Menekşe Genel Merkez tarafından atandı. “DAVAMIZIN ADI BERRAK, SONU TOPRAK, DÖNEN ALÇAK OLSUN” İstifa sürecince kırgınlığını ve sitemlerini sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yazdığı yazılarıyla dile getiren Eski Başkan Bircan, "Görevimin her anından büyük bir gurur ve onur duydum. Hatalarım olmasına rağmen görevimi layıkıyla yaptığımı düşünüyorum. Bu yüzden vicdanım rahat olarak görevimi teslim ediyorum" dedi. Geçtiğimiz hafta AK Parti Aydın İl Koordinatörü Ali Aşlık, parti genel merkezine hakkında yapılan şikayetler nedeniyle Germencik İlçe Başkanı Emin Bircan'ın görevinden istifa etmesini istemiş, Bircan da, Aşlık'ın istifa talebini geri çevirmişti. 23 Nisan itibariyle Germencik İlçe Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Bircan, Facebook sayfasına, istifası ile ilgili şunları yazdı: "Görevimin her anından büyük bir gurur ve onur duydum. Hatalarım olmasına rağmen görevimi layıkıyla yaptığımı düşünüyorum. Bu yüzden vicdanım rahat olarak görevimi teslim ediyorum. Başkanlığım süresince bana, destek olan basta eşim Avukat Senem Bircan’a, ana kademe yönetim kurulu üyelerine, kadın kollarına, gençlik kollarına, mahalle temsilcilerine, eski ilçe başkanlarına ve üyelerimize teşekkür ediyorum ve haklarını helal etmelerini istiyorum. Başkanlık sürem boyunca ülkemizde ilk defa halkın seçtiği Cumhurbaşkanı'na sahip olduk, 2 genel seçim yaşadık ve hepsinden yüzümüzün akıyla çıktık. Sırada halkın Anayasasının oluşturulması var bunu da milletin güçlü iradesiyle gerçekleştireceğiz. Bu yüzden, davamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun. Hepiniz hakkınızı helal edin sizi Allah’a emanet ediyorum. AK Parti Gönüllüsü Mimar Emin Bircan” diyerek yazısını tamamlamıştı.
Eski İlçe Başkanı Emin Bircan'ın istifası ile boşalan AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı'na Aydın Menekşe atandı.

AYDIN- 23 Nisan 2016 tarihinde AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Emin Bircan’ın, yerine kurucu ilçe başkanlarından Aydın Menekşe Genel Merkez tarafından atandı.

“DAVAMIZIN ADI BERRAK, SONU TOPRAK, DÖNEN ALÇAK OLSUN”

İstifa sürecince kırgınlığını ve sitemlerini sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yazdığı yazılarıyla dile getiren Eski Başkan Bircan, "Görevimin her anından büyük bir gurur ve onur duydum. Hatalarım olmasına rağmen görevimi layıkıyla yaptığımı düşünüyorum. Bu yüzden vicdanım rahat olarak görevimi teslim ediyorum" dedi.

Geçtiğimiz hafta AK Parti Aydın İl Koordinatörü Ali Aşlık, parti genel merkezine hakkında yapılan şikayetler nedeniyle Germencik İlçe Başkanı Emin Bircan'ın görevinden istifa etmesini istemiş, Bircan da, Aşlık'ın istifa talebini geri çevirmişti.

23 Nisan itibariyle Germencik İlçe Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Bircan, Facebook sayfasına, istifası ile ilgili şunları yazdı:

"Görevimin her anından büyük bir gurur ve onur duydum. Hatalarım olmasına rağmen görevimi layıkıyla yaptığımı düşünüyorum. Bu yüzden vicdanım rahat olarak görevimi teslim ediyorum. Başkanlığım süresince bana, destek olan basta eşim Avukat Senem Bircan’a, ana kademe yönetim kurulu üyelerine, kadın kollarına, gençlik kollarına, mahalle temsilcilerine, eski ilçe başkanlarına ve üyelerimize teşekkür ediyorum ve haklarını helal etmelerini istiyorum. Başkanlık sürem boyunca ülkemizde ilk defa halkın seçtiği Cumhurbaşkanı'na sahip olduk, 2 genel seçim yaşadık ve hepsinden yüzümüzün akıyla çıktık. Sırada halkın Anayasasının oluşturulması var bunu da milletin güçlü iradesiyle gerçekleştireceğiz. Bu yüzden, davamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun. Hepiniz hakkınızı helal edin sizi Allah’a emanet ediyorum. AK Parti Gönüllüsü Mimar Emin Bircan” diyerek yazısını tamamlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.