Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Germencik ve Didim kongreleri yapıldı

SİYASET 08.09.2020 - 19:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3947+ kez okundu.
 

AK Parti Germencik ve Didim kongreleri yapıldı

AK Partililer hafta sonu Germencik ve Didim ilçelerinde kongre heyecanı yaşandılar.

DİDİM- GERMENCİ - AK Parti Germencik ve Didim İlçeleri 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Her iki kongrede de mevcut Başkanlar Germencik’te Mustafa Bircan, Didim’de Maşallah Subaşı bu kez ‘atanmış değil, seçilmiş başkan’ olarak koltuklarına oturdular. AK Parti Germencik ve Didim Kongrelerinde Divan Başkanlığını, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Ege Bölge Aydın İl Koordinatörü ve Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya yaptı. Ak Parti Germencik İlçe kongresi Himmet Çondur Ortaokulunun bahçesinde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Didim Kongresi ise Cumhuriyet Mahallesindeki bir halı sahada yapıldı.  Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında sosyal mesafe ve maske kuralına azami dikkat edilerek, delegeler, partililer ve davetliler kongre alanına ateş ölçümleri yapılarak alındı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrelere AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz ve AK Parti Aydın Milletvekili (TBMM Tarım Komisyonu Üyesi)Rıza Posacı, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde,  AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı. AK PARTİ GERMENCİK İLÇE YÖNETİMİ Tek liste halinde gidilen seçimde Mustafa Bircan başkanlığındaki ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Ahmet Zencirci, Mehmet Akgün, Yılmaz Çınk, Ayşe Ünal, Taner Küçükbacak, Sami Ağraş, Kudret Dağdeviren, Muhammet Bağa, Mehmet Erdem, Necip Eryılmaz, Ayhan Büyükdağlı, Özer Aksoy, Vildan Yumuk ve Fehmi İlbasan simlerinden oluştu. AK PARTİ DİDİM İLÇE YÖNETİMİ Maşallah Subaşı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Ali Karadayı, Bayram Erzurum, Bahri Yaba, Davut Bektaş, Erkin Erdem, Esma Boztürk, Elif Ele, Faruk Uludağlı, Hakan Kılıç, Halil İbrahim Semerci, İskender Altın, İbrahim Engil, Kadir Ceran, Mustafa Süvari, Mustafa Kotan, Mehmet Vela, Mehmet Çoban, Mikail Karabulut ve Naci Saygın.”yeni yönetimler bu isimlerden oluştu.
AK Partililer hafta sonu Germencik ve Didim ilçelerinde kongre heyecanı yaşandılar.

DİDİM- GERMENCİ - AK Parti Germencik ve Didim İlçeleri 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Her iki kongrede de mevcut Başkanlar Germencik’te Mustafa Bircan, Didim’de Maşallah Subaşı bu kez ‘atanmış değil, seçilmiş başkan’ olarak koltuklarına oturdular.

AK Parti Germencik ve Didim Kongrelerinde Divan Başkanlığını, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Ege Bölge Aydın İl Koordinatörü ve Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya yaptı.

Ak Parti Germencik İlçe kongresi Himmet Çondur Ortaokulunun bahçesinde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Didim Kongresi ise Cumhuriyet Mahallesindeki bir halı sahada yapıldı.

 Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında sosyal mesafe ve maske kuralına azami dikkat edilerek, delegeler, partililer ve davetliler kongre alanına ateş ölçümleri yapılarak alındı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrelere AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz ve AK Parti Aydın Milletvekili (TBMM Tarım Komisyonu Üyesi)Rıza Posacı, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde,  AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı.

AK PARTİ GERMENCİK İLÇE YÖNETİMİ

Tek liste halinde gidilen seçimde Mustafa Bircan başkanlığındaki ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Ahmet Zencirci, Mehmet Akgün, Yılmaz Çınk, Ayşe Ünal, Taner Küçükbacak, Sami Ağraş, Kudret Dağdeviren, Muhammet Bağa, Mehmet Erdem, Necip Eryılmaz, Ayhan Büyükdağlı, Özer Aksoy, Vildan Yumuk ve Fehmi İlbasan simlerinden oluştu.

AK PARTİ DİDİM İLÇE YÖNETİMİ

Maşallah Subaşı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Ali Karadayı, Bayram Erzurum, Bahri Yaba, Davut Bektaş, Erkin Erdem, Esma Boztürk, Elif Ele, Faruk Uludağlı, Hakan Kılıç, Halil İbrahim Semerci, İskender Altın, İbrahim Engil, Kadir Ceran, Mustafa Süvari, Mustafa Kotan, Mehmet Vela, Mehmet Çoban, Mikail Karabulut ve Naci Saygın.”yeni yönetimler bu isimlerden oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.