Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Germencik İlçe Yönetimi Belirlendi

SİYASET 30.04.2020 - 15:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4092+ kez okundu.
 

AK Parti Germencik İlçe Yönetimi Belirlendi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi tarafından Germencik İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Bircan’ın yönetim kurulu listesi belli oldu

GERMENCİK - AK Parti Germencik İlçe Teşkilatı'nda yedinci olağan kongre süreci kapsamında temayül yoklaması gerçekleştirilmişti. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Ege Bölgesi İl Koordinatörü, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ve Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'in gözetiminde yapılan temayül yoklamasında İlçe başkanlığına İsmail Eyinovası, Cevdet Yılmaz, Necip Arslan, Mehmet Akgün ve Mesut Marankoz talip olmuş ve Ankara’ya gidilmişti. Genel Merkez tarafından bu 5 ismin dışında TARİŞ İncir Birliği Başkanı ve 2014 yılında yapılan Yerel Seçimlerde AK Parti Germencik Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Bircan’ı atadı. Bu yapılan atama sonrası merakla beklenen Yönetim Kurulu listesi dün İl Başkanlığı tarafından İlçe Başkanlarına tevdi adildi ve ilçe başkanları listelerini açıkladılar. YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ Ahmet Zencirci, Ayşe Ünal, Ferudun Özcan, Habib Özçelik, Hasan Özden, Kudret Dağdeviren, Mehmet Akgül, Mehmet Erdem, Muhammet Bağa, Özer Aksoy, Sami Ağraş, Taner Küçükbacak, Vildan Yumruk, Yılmaz Çınk, Murat Ünal, Mehmet Bigen, Tamer Yumurtacı, Mehmet Arıkan, Kadir Güllü, Süreyya Arap, Hakan Ağraş ve Sami Bircan.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi tarafından Germencik İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Bircan’ın yönetim kurulu listesi belli oldu

GERMENCİK - AK Parti Germencik İlçe Teşkilatı'nda yedinci olağan kongre süreci kapsamında temayül yoklaması gerçekleştirilmişti. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Ege Bölgesi İl Koordinatörü, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ve Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'in gözetiminde yapılan temayül yoklamasında İlçe başkanlığına İsmail Eyinovası, Cevdet Yılmaz, Necip Arslan, Mehmet Akgün ve Mesut Marankoz talip olmuş ve Ankara’ya gidilmişti. Genel Merkez tarafından bu 5 ismin dışında TARİŞ İncir Birliği Başkanı ve 2014 yılında yapılan Yerel Seçimlerde AK Parti Germencik Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Bircan’ı atadı. Bu yapılan atama sonrası merakla beklenen Yönetim Kurulu listesi dün İl Başkanlığı tarafından İlçe Başkanlarına tevdi adildi ve ilçe başkanları listelerini açıkladılar.

YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Ahmet Zencirci, Ayşe Ünal, Ferudun Özcan, Habib Özçelik, Hasan Özden, Kudret Dağdeviren, Mehmet Akgül, Mehmet Erdem, Muhammet Bağa, Özer Aksoy, Sami Ağraş, Taner Küçükbacak, Vildan Yumruk, Yılmaz Çınk, Murat Ünal, Mehmet Bigen, Tamer Yumurtacı, Mehmet Arıkan, Kadir Güllü, Süreyya Arap, Hakan Ağraş ve Sami Bircan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.