Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Gençliği’nin empati parkuru yaygınlaşıyor

SİYASET 04.12.2019 - 11:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2767+ kez okundu.
 

AK Parti Gençliği’nin empati parkuru yaygınlaşıyor

AK Parti Gençliği’nin, engelli bireylerin yaşadığı sorunları vurgulamak amacıyla Empati Parkuru oluşturduğu ve bu projenin ülke genelinde kabul gördüğü bildirildi.

AYDIN - Yapılan yazılı açıklamada, “2018 yılında AK Gençlik olarak engelli bireylerin, yaşamakta olduğumuz Aydın ilinde karşılaşmakta oldukları sorunları da göz önünde bulundurarak Empati Parkuru Projesini geliştirmiştik” diye anımsatılan proje için, “Amacımız siyasi bir mesaj vermenin de ötesinde yaşanabilir bir şehir içerisinde olması gerekeni yani engelli vatandaşlarımızın da göz önünde bulundurularak uygulanması gereken ve oluşturulması gereken yaşam alanlarının ihmalinin önüne geçilmesiydi” denildi. “Günlük rutinlerini gerçekleştirmede bile sorun ile karşılaşan engelli vatandaşlarımızı daha iyi anlayabilmek için kurmuş olduğumuz parkur toplum içerisinde bir farkındalık oluşmasında etkili olmuştur. Bu yıl ise çalışmamız 81 ilde gerçekleştirilmiştir” denilen açıklama şöyle devam etti: “Bizler AK Gençlik olarak toplum içerisinde her zaman dezavantajlı durumda olan, sesini duyurmaya çalışan, kimi zaman görmezden gelinen kimi zaman yok sayılan ya da günlük rutinlerimiz içerisinde alışılageldiği için empati kuramadığımız olayları hatırlatmaya devam edeceğiz. Bugün empati parkuru farkındalık oluşturması için 81 ilde uygulanıyorsa güzel işler yapıyoruz, yüreklere dokunuyoruz demektir. AK Gençlik olarak her zaman farkındayız ve farkında olunması için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. En büyük engel sevgisizliktir. Sevgiyle engelleri ortadan kaldıralım.”
AK Parti Gençliği’nin, engelli bireylerin yaşadığı sorunları vurgulamak amacıyla Empati Parkuru oluşturduğu ve bu projenin ülke genelinde kabul gördüğü bildirildi.

AYDIN - Yapılan yazılı açıklamada, “2018 yılında AK Gençlik olarak engelli bireylerin, yaşamakta olduğumuz Aydın ilinde karşılaşmakta oldukları sorunları da göz önünde bulundurarak Empati Parkuru Projesini geliştirmiştik” diye anımsatılan proje için, “Amacımız siyasi bir mesaj vermenin de ötesinde yaşanabilir bir şehir içerisinde olması gerekeni yani engelli vatandaşlarımızın da göz önünde bulundurularak uygulanması gereken ve oluşturulması gereken yaşam alanlarının ihmalinin önüne geçilmesiydi” denildi.

“Günlük rutinlerini gerçekleştirmede bile sorun ile karşılaşan engelli vatandaşlarımızı daha iyi anlayabilmek için kurmuş olduğumuz parkur toplum içerisinde bir farkındalık oluşmasında etkili olmuştur. Bu yıl ise çalışmamız 81 ilde gerçekleştirilmiştir” denilen açıklama şöyle devam etti:

“Bizler AK Gençlik olarak toplum içerisinde her zaman dezavantajlı durumda olan, sesini duyurmaya çalışan, kimi zaman görmezden gelinen kimi zaman yok sayılan ya da günlük rutinlerimiz içerisinde alışılageldiği için empati kuramadığımız olayları hatırlatmaya devam edeceğiz.

Bugün empati parkuru farkındalık oluşturması için 81 ilde uygulanıyorsa güzel işler yapıyoruz, yüreklere dokunuyoruz demektir. AK Gençlik olarak her zaman farkındayız ve farkında olunması için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. En büyük engel sevgisizliktir. Sevgiyle engelleri ortadan kaldıralım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.