Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Aydın'da Ertürk’e emanet

SİYASET 10.11.2017 - 17:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1906+ kez okundu.
 

AK Parti Aydın'da Ertürk’e emanet

Ömer Özmen’in istifası ile başlayan Ak Parti İl Başkanlığı tartışmalarına son nokta kondu.

Aydın- Edinilen bilgiye göre, 22. Dönem Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, Ak Parti Aydın İl Başkanlığı’na atandı. AHMET ERTÜRK KİMDİR? Ahmet Ertürk, 13 Kasım 1953'te Aydın Pamukören'de doğdu. Babasının adı Osman, annesinin adı Zafer'dir. Çiftçi ve Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Çiftçilik ve serbest avukatlık yaptı. İl Genel Meclis Üyeliği, ÖR-KOOP Nazilli ve Çevresi Örnek Hayvancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı, TARİŞ Pamuk Birliği Murakıp Üyeliği, Aydın'da Tarımsal Amaçlı Kalkınma Kooperatifleri Üst Birliği Başkanlığı, Ankara'da Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nda Üreticiler ve Üretici Örgütleri Temsilciliği, Pamukören Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği görevlerinde bulundu. 22. Dönem Aydın Milletvekili. Ertürk, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Ömer Özmen’in istifası ile başlayan Ak Parti İl Başkanlığı tartışmalarına son nokta kondu.

Aydın- Edinilen bilgiye göre, 22. Dönem Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, Ak Parti Aydın İl Başkanlığı’na atandı.

AHMET ERTÜRK KİMDİR?

Ahmet Ertürk, 13 Kasım 1953'te Aydın Pamukören'de doğdu. Babasının adı Osman, annesinin adı Zafer'dir.

Çiftçi ve Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi.

Çiftçilik ve serbest avukatlık yaptı. İl Genel Meclis Üyeliği, ÖR-KOOP Nazilli ve Çevresi Örnek Hayvancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı, TARİŞ Pamuk Birliği Murakıp Üyeliği, Aydın'da Tarımsal Amaçlı Kalkınma Kooperatifleri Üst Birliği Başkanlığı, Ankara'da Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nda Üreticiler ve Üretici Örgütleri Temsilciliği, Pamukören Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği görevlerinde bulundu.

22. Dönem Aydın Milletvekili. Ertürk, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.