Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Efeler Kadın Kolları’na da merkezden atama

SİYASET 15.03.2018 - 14:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3519+ kez okundu.
 

AK Parti Efeler Kadın Kolları’na da merkezden atama

Ak Parti, atama geleneğini Efeler'de de sürdürdü. Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na genel merkez tarafından Ayten Karadağ atandı.

AYDIN- AK Parti Efeler İlçe Kadın kolları Başkanı Ayten Kardağ oldu. Genel Merkez tarafından görevlendirmesi yapılan Ayten Karadağ, birlik içerisinde Efeler için yola devam edeceklerini belirtti. AK parti Efeler İlçe Başkanı Çağtay Gülaştı, İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın Genel Merkez tarafından Kadın Kolları Başkanlığı tarafından görevin Karadağ’a tevdi edildiğini belirterek, “AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından Efeler İlçe Kadın Kolları Başkan adaylarımız Birgi Çöne ve Ayten Karadağ ile yapılan görüşmeler neticesinde, görev Ayten Karadağ’a tevdi edilmiştir. Birlik içinde Efeler için kutlu yürüyüşe iyi bir ekip çalışması ile devam edeceğimize inanıyoruz” dedi. Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Hemşirelik Yüksekokulu mezunu olan Ayten Karadağ’ın emekli olduktan sonra kendi işinde faaliyet gösterdiği belirtildi.
Ak Parti, atama geleneğini Efeler'de de sürdürdü. Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na genel merkez tarafından Ayten Karadağ atandı.

AYDIN- AK Parti Efeler İlçe Kadın kolları Başkanı Ayten Kardağ oldu. Genel Merkez tarafından görevlendirmesi yapılan Ayten Karadağ, birlik içerisinde Efeler için yola devam edeceklerini belirtti.

AK parti Efeler İlçe Başkanı Çağtay Gülaştı, İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın Genel Merkez tarafından Kadın Kolları Başkanlığı tarafından görevin Karadağ’a tevdi edildiğini belirterek, “AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından Efeler İlçe Kadın Kolları Başkan adaylarımız Birgi Çöne ve Ayten Karadağ ile yapılan görüşmeler neticesinde, görev Ayten Karadağ’a tevdi edilmiştir. Birlik içinde Efeler için kutlu yürüyüşe iyi bir ekip çalışması ile devam edeceğimize inanıyoruz” dedi.

Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Hemşirelik Yüksekokulu mezunu olan Ayten Karadağ’ın emekli olduktan sonra kendi işinde faaliyet gösterdiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.