Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ak Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı istifa etti

SİYASET 03.04.2020 - 18:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4353+ kez okundu.
 

Ak Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı istifa etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ve yönetim kurulu İl Başkanı Ömer Özmen'in tebliği üzerine görevlerinden istifa ettiği öğrenildi.

AYDIN - İstifa dilekçesini Ak Parti İl Başkanlığına verdikten sonra, Gülaştı yayınladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi: "İl Başkanımız Sayın Ömer Özmen’in ertelenen Efeler ilçe kongresi sonrası Efeler İlçe Yönetim Kurulu’muzun istifasının alınması yönündeki tebliğini saygıyla karşılıyoruz. Kongreye kadar atama yoluyla gelecek yeni başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Bu kutlu yolculukta kırmızıçizgilerimiz olan FETO terör örgütüne karşı dik duruşları ve hiçbir kamu kurum ihalesinde yer almamak konusunda hassasiyet gösteren önce millet, önce memleket anlayışı ile ilçe yöneticiliği yapan yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm ilçe teşkilat kademelerimize; özellikle broşür dağıtan, bayrak asan, sandıkları bekleyen, karşılıksız seven davanın asıl sahiplerine şükranlarımı sunuyorum. Fedakârlıklarla yürüttüğümüz ilçe başkanlığımızı bugün 'siyasi fedakârlık' ile sonlandırıyoruz. Bundan sonra da davamızın neferi Aydın ilimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Kamuoyuna ve kıymetli hemşerilerimize saygılarımla…”
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ve yönetim kurulu İl Başkanı Ömer Özmen'in tebliği üzerine görevlerinden istifa ettiği öğrenildi.

AYDIN - İstifa dilekçesini Ak Parti İl Başkanlığına verdikten sonra, Gülaştı yayınladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İl Başkanımız Sayın Ömer Özmen’in ertelenen Efeler ilçe kongresi sonrası Efeler İlçe Yönetim Kurulu’muzun istifasının alınması yönündeki tebliğini saygıyla karşılıyoruz. Kongreye kadar atama yoluyla gelecek yeni başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Bu kutlu yolculukta kırmızıçizgilerimiz olan FETO terör örgütüne karşı dik duruşları ve hiçbir kamu kurum ihalesinde yer almamak konusunda hassasiyet gösteren önce millet, önce memleket anlayışı ile ilçe yöneticiliği yapan yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Tüm ilçe teşkilat kademelerimize; özellikle broşür dağıtan, bayrak asan, sandıkları bekleyen, karşılıksız seven davanın asıl sahiplerine şükranlarımı sunuyorum. Fedakârlıklarla yürüttüğümüz ilçe başkanlığımızı bugün 'siyasi fedakârlık' ile sonlandırıyoruz.

Bundan sonra da davamızın neferi Aydın ilimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Kamuoyuna ve kıymetli hemşerilerimize saygılarımla…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.