Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Down sendromlu çocuklarla buluştu

SİYASET 21.03.2017 - 16:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3679+ kez okundu.
 

AK Parti Down sendromlu çocuklarla buluştu

AK Parti Aydın İl Teşkilatı, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’nde engelli çocuklar ve aileleriyle bir ara geldi.

AYDIN- AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın “Engelsiz Türkiye İçin Evet” programı kapsamında Aydın Parti Aydın İl Teşkilatı, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’nde engelli çocuklar ve aileleriyle buluştu. DSİ misafirhanesinde gerçekleşen etkinliğe AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti Aydın Sosyal Politikalar Başkanı Güler Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Etkinliğe katılan Down sendromlu çocuklarla tek tek ilgilenen İl Başkanı Ömer Özmen, ailelerle sohbet ederek sorunları hakkında bilgi aldı. AK Parti iktidarları döneminde engellilerin yaşadığı sıkıntıların giderilmesi ve topluma kazandırılmaları konusunda ciddi adımlar atıldığını kaydeden Ömer Özmen, “Down sendromlu ve engelli kardeşlerimizin sosyal hayatta tüm insanlarla beraber ayrım yapılmaksızın topluma kazandırılmaları büyük önem taşıyor. Dünya Down Sendromu Günü gibi farkındalık oluşturacak organizasyonlar, tüm toplumun duyarlı bir bakış açısı ile bu konular hakkında daha geniş kapsamlı bilinçlenmesine katkı sağlıyor. Down sendromlu çocuklarımızın toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, toplumumuzu daha zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Bizler Down sendromlu çocuklarımızın yarınlarının bugünden daha iyi olması için varız. AK Parti olarak engeli kardeşlerimizin yaşadıkları sıkıntıların en aza indirilmesi ve aileleriyle birlikte topluma ve de sosyal yaşama kazandırılması için gece gündüz demeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Etkinlikte bir araya gelerek stres atan Down sendromlu çocuklar ve aileleri, programın son bölümünde Başbakan Binali Yıldırım’ın 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü nedeniyle yaptığı konuşması televizyondan canlı olarak dinledi.
AK Parti Aydın İl Teşkilatı, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’nde engelli çocuklar ve aileleriyle bir ara geldi.

AYDIN- AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın “Engelsiz Türkiye İçin Evet” programı kapsamında Aydın Parti Aydın İl Teşkilatı, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’nde engelli çocuklar ve aileleriyle buluştu. DSİ misafirhanesinde gerçekleşen etkinliğe AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti Aydın Sosyal Politikalar Başkanı Güler Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Etkinliğe katılan Down sendromlu çocuklarla tek tek ilgilenen İl Başkanı Ömer Özmen, ailelerle sohbet ederek sorunları hakkında bilgi aldı. AK Parti iktidarları döneminde engellilerin yaşadığı sıkıntıların giderilmesi ve topluma kazandırılmaları konusunda ciddi adımlar atıldığını kaydeden Ömer Özmen, “Down sendromlu ve engelli kardeşlerimizin sosyal hayatta tüm insanlarla beraber ayrım yapılmaksızın topluma kazandırılmaları büyük önem taşıyor. Dünya Down Sendromu Günü gibi farkındalık oluşturacak organizasyonlar, tüm toplumun duyarlı bir bakış açısı ile bu konular hakkında daha geniş kapsamlı bilinçlenmesine katkı sağlıyor. Down sendromlu çocuklarımızın toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, toplumumuzu daha zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Bizler Down sendromlu çocuklarımızın yarınlarının bugünden daha iyi olması için varız. AK Parti olarak engeli kardeşlerimizin yaşadıkları sıkıntıların en aza indirilmesi ve aileleriyle birlikte topluma ve de sosyal yaşama kazandırılması için gece gündüz demeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Etkinlikte bir araya gelerek stres atan Down sendromlu çocuklar ve aileleri, programın son bölümünde Başbakan Binali Yıldırım’ın 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü nedeniyle yaptığı konuşması televizyondan canlı olarak dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.