Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AK Parti Didim'de meclis üyeliği başvurularında yoğunluk

SİYASET 30.01.2019 - 10:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3047+ kez okundu.
 

AK Parti Didim'de meclis üyeliği başvurularında yoğunluk

Aydın’ın Didim İlçesi'nde, AK Parti’den belediye meclis üyesi olmak isteyenlerin başvuruları devam ediyor.

AYDIN- AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, ilçede belediye meclis üyeliği başvuruların devam ettiğini belirterek, Didim’de turizmci Bülent Göllü’nün de başvuruda bulunmasıyla şimdiye kadar 33 belediye meclisi üyeliği başvuru kaydının gerçekleştiğini ifade etti. Cumhur İttifakın Didim Belediye Başkanı Adayı Mümin Kamacı olduğunu anımsatan Subaşı, ilçede AK Parti’ye yoğun bir ilginin olduğunu sözlerine ekledi.
Aydın’ın Didim İlçesi'nde, AK Parti’den belediye meclis üyesi olmak isteyenlerin başvuruları devam ediyor.

AYDIN- AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, ilçede belediye meclis üyeliği başvuruların devam ettiğini belirterek, Didim’de turizmci Bülent Göllü’nün de başvuruda bulunmasıyla şimdiye kadar 33 belediye meclisi üyeliği başvuru kaydının gerçekleştiğini ifade etti.

Cumhur İttifakın Didim Belediye Başkanı Adayı Mümin Kamacı olduğunu anımsatan Subaşı, ilçede AK Parti’ye yoğun bir ilginin olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.