Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AK Parti Didim’de delegelerini belirledi

SİYASET 16.12.2019 - 11:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2939+ kez okundu.
 

AK Parti Didim’de delegelerini belirledi

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresi öncesinde 8 bin parti üyesi delegeleri belirlemek üzere sandığa gitti.

AYDIN - AK Parti Didim Teşkilatı’nın delege seçimleri, Esra Karakaya Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. AK Partili üyeler saat 10.00’da başlayan oy verme işlemlerine yoğun ilgi gösterirken kurulan 6 sandıkta oylarını kullandı. AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, İlçe ana kademe yöneticileri ile belediye meclis üyeleri delege seçiminde hazır bulunurken, ilçe Başkanı subaşı üyeleri tek tek karşıladı. İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Didim’de kayıtlı 8 binden fazla üyeye delege seçimleri için çağrıda yaptıklarını ve katılımın beklenenden yüksek olduğunu belirterek, “Biz bugün parti olarak demokrasi yönündeki en büyük adımlarımızdan bir tanesi delege seçimlerimiz yaptık. 400 delege ve 20 doğal delegenin seçimlerini sorunsuz şekilde gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde ve partimizin birer neferi olarak mücadelemize her noktada devam edeceğiz. Bu sürecin partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
AK Parti Didim İlçe Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresi öncesinde 8 bin parti üyesi delegeleri belirlemek üzere sandığa gitti.

AYDIN - AK Parti Didim Teşkilatı’nın delege seçimleri, Esra Karakaya Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. AK Partili üyeler saat 10.00’da başlayan oy verme işlemlerine yoğun ilgi gösterirken kurulan 6 sandıkta oylarını kullandı.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, İlçe ana kademe yöneticileri ile belediye meclis üyeleri delege seçiminde hazır bulunurken, ilçe Başkanı subaşı üyeleri tek tek karşıladı.

İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Didim’de kayıtlı 8 binden fazla üyeye delege seçimleri için çağrıda yaptıklarını ve katılımın beklenenden yüksek olduğunu belirterek, “Biz bugün parti olarak demokrasi yönündeki en büyük adımlarımızdan bir tanesi delege seçimlerimiz yaptık. 400 delege ve 20 doğal delegenin seçimlerini sorunsuz şekilde gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde ve partimizin birer neferi olarak mücadelemize her noktada devam edeceğiz. Bu sürecin partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.