Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ak Parti, Didim’de adayını erken açıklayacak

SİYASET 18.12.2017 - 11:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3239+ kez okundu.
 

Ak Parti, Didim’de adayını erken açıklayacak

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, yerel seçimlerde partisinin belediye başkan adayını erken açıklayacağını söyledi.

AYDIN- Ertürk, önemli açıklamalarda bulunduğu ve Pazar günü (Dün) Didim AK Parti İlçe binasında gerçekleşen temayül yoklamasına mevcut İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Cemal Engil, Orhan Öztürk, Şükrü Kavaklı, Recayi Akgül, Naci Şenses, Hasan Eker ve Cengiz Ovalıoğlu aday olarak katıldı. Temayül yoklamasından 1 saat önce ilçeye gelen İl Başkanı Ahmet Ertürk, aday olan arkadaşlarına başarılar dileyerek başladığı konuşmasında, ''Temayül yoklama sonucu kimsenin küsmesine gerek yok. Hep beraber birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Yerel seçim çok yakın, bu süreçte halk yoklaması yapılarak kabul gören bir adayla seçimi alabiliriz. Seçim öncesi kamuoyu araştırması yapacağız ve dayatma bir başkan adayı ile seçime girmeyeceğiz. Bu konu hakkında başkan adayımızı erken açıklayıp çalışmasına zaman tanıyacağız. Didim’de sağlık turizmi ön plana çıkartmalıyız. Termal sağlık turizmi önü açılmalı'' dedi ve üyelerin dilek ve şikayetlerini not aldı. Dün saat 9:30 gibi ilçeye gelen Ak Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal, adaylara başarılar dilekten sonra oylamaya geçildi. Adaylar ile birebir görüşmelere başlanırken ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları mahalle temsilcileri, meclis üyeleri ve eski ilçe başkanları oy kullandılar. Kullanılan oy pusulasında 3 başkan adayının adı yazılırken ay sonuna kadar temayül sonuçları genel merkez tarafından belirlenerek 15 Ocak-30 Ocak arası kongre sürecinin gerçekleşecek olduğu bildirildi.
Ak Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, yerel seçimlerde partisinin belediye başkan adayını erken açıklayacağını söyledi.

AYDIN- Ertürk, önemli açıklamalarda bulunduğu ve Pazar günü (Dün) Didim AK Parti İlçe binasında gerçekleşen temayül yoklamasına mevcut İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Cemal Engil, Orhan Öztürk, Şükrü Kavaklı, Recayi Akgül, Naci Şenses, Hasan Eker ve Cengiz Ovalıoğlu aday olarak katıldı.

Temayül yoklamasından 1 saat önce ilçeye gelen İl Başkanı Ahmet Ertürk, aday olan arkadaşlarına başarılar dileyerek başladığı konuşmasında, ''Temayül yoklama sonucu kimsenin küsmesine gerek yok. Hep beraber birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Yerel seçim çok yakın, bu süreçte halk yoklaması yapılarak kabul gören bir adayla seçimi alabiliriz. Seçim öncesi kamuoyu araştırması yapacağız ve dayatma bir başkan adayı ile seçime girmeyeceğiz. Bu konu hakkında başkan adayımızı erken açıklayıp çalışmasına zaman tanıyacağız. Didim’de sağlık turizmi ön plana çıkartmalıyız. Termal sağlık turizmi önü açılmalı'' dedi ve üyelerin dilek ve şikayetlerini not aldı.

Dün saat 9:30 gibi ilçeye gelen Ak Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal, adaylara başarılar dilekten sonra oylamaya geçildi. Adaylar ile birebir görüşmelere başlanırken ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları mahalle temsilcileri, meclis üyeleri ve eski ilçe başkanları oy kullandılar. Kullanılan oy pusulasında 3 başkan adayının adı yazılırken ay sonuna kadar temayül sonuçları genel merkez tarafından belirlenerek 15 Ocak-30 Ocak arası kongre sürecinin gerçekleşecek olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.