Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Didim Kongresi ertelendi

SİYASET 24.01.2018 - 16:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3680+ kez okundu.
 

AK Parti Didim Kongresi ertelendi

Ak Parti Didim İlçe Kongresi’nin ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi. 28 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan Ak Parti Didim İlçe Kongresi ileri bir tarihe ertelendi.

AYDIN- Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Ak Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk, ertelemeyi doğrulayarak, "Şu an Ankara'da bulunuyorum. İl ve ilçe teşkilatlarımızla ilgili Genel Merkezimizde görüşmeler yapıyorum. Ankara dönüşümde konu ile ilgili partililerimizi ve kamuoyunu bilgilendireceğim" dedi. Ak Parti Didim İlçe Kongresi'nin ertelenmesi, siyasi çevrelerce değişik yorumlar yapılmasına neden olurken, önceki görevlendirilen ilçe Başkanı Cenk Ünlü’nün “aday olmayacağım” demesi üzerine yeniden görevlendirilen Cengiz Bayar ile ilgili herhangi bir sıkıntı mı var acaba sorularını da gündeme taşıdı.
Ak Parti Didim İlçe Kongresi’nin ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi. 28 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan Ak Parti Didim İlçe Kongresi ileri bir tarihe ertelendi.

AYDIN- Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Ak Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk, ertelemeyi doğrulayarak, "Şu an Ankara'da bulunuyorum. İl ve ilçe teşkilatlarımızla ilgili Genel Merkezimizde görüşmeler yapıyorum. Ankara dönüşümde konu ile ilgili partililerimizi ve kamuoyunu bilgilendireceğim" dedi.

Ak Parti Didim İlçe Kongresi'nin ertelenmesi, siyasi çevrelerce değişik yorumlar yapılmasına neden olurken, önceki görevlendirilen ilçe Başkanı Cenk Ünlü’nün “aday olmayacağım” demesi üzerine yeniden görevlendirilen Cengiz Bayar ile ilgili herhangi bir sıkıntı mı var acaba sorularını da gündeme taşıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.