Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Didim İlçe Başkanı Subaşı’dan teşekkür

SİYASET 08.04.2020 - 22:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4227+ kez okundu.
 

AK Parti Didim İlçe Başkanı Subaşı’dan teşekkür

Başkan Subaşı, görevi sona eren 5 ilçe başkanlarına sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür mesajı yayınladı.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı sosyal medya hesabı Facebook üzerinden yaptığı paylaşımında görevi sona eren 5 İlçe Başkanlarına yer verdi. AK Parti İlçe Başkanlığı koltuklarını devreden; Efeler, Söke, Çine, Germencik ve Yenipazar İlçe Başkanlarını teşekkür etti. Başkan Subaşı paylaşımında. “İlçe teşkilatlarımızda yapılan değişimle göreve gelen yeni İlçe Başkanlarımıza başarılar diliyorum. Bu vesileyle göreve geldikleri günden bugüne partimiz için özveriyle çalışan çok değerli Efeler İlçe Başkanımız Çağatay Gülaştı’ya, Söke İlçe Başkanımız değerli büyüğüm Namık Yıldırım’a, Değerli abim Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun’a, Germencik İlçe Başkanı kıymetli büyüğüm Abdurrahman Sivri’ye ve Yenipazar İlçe Başkanı değerli abim Mehmet Sümer’e minnetlerimi iletiyor; vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” Diyerek teşekkürlerini ifade etti. Başkan Subaşı’nın bu paylaşımı görevi sona eren mevkidaşlarına ve partililere mutlu ettiği, paylaşımın altına yazılan yorumlardan anlaşılıyor.
Başkan Subaşı, görevi sona eren 5 ilçe başkanlarına sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür mesajı yayınladı.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı sosyal medya hesabı Facebook üzerinden yaptığı paylaşımında görevi sona eren 5 İlçe Başkanlarına yer verdi.

AK Parti İlçe Başkanlığı koltuklarını devreden; Efeler, Söke, Çine, Germencik ve Yenipazar İlçe Başkanlarını teşekkür etti. Başkan Subaşı paylaşımında.

“İlçe teşkilatlarımızda yapılan değişimle göreve gelen yeni İlçe Başkanlarımıza başarılar diliyorum. Bu vesileyle göreve geldikleri günden bugüne partimiz için özveriyle çalışan çok değerli Efeler İlçe Başkanımız Çağatay Gülaştı’ya, Söke İlçe Başkanımız değerli büyüğüm Namık Yıldırım’a, Değerli abim Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun’a, Germencik İlçe Başkanı kıymetli büyüğüm Abdurrahman Sivri’ye ve Yenipazar İlçe Başkanı değerli abim Mehmet Sümer’e minnetlerimi iletiyor; vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” Diyerek teşekkürlerini ifade etti.

Başkan Subaşı’nın bu paylaşımı görevi sona eren mevkidaşlarına ve partililere mutlu ettiği, paylaşımın altına yazılan yorumlardan anlaşılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.