Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AK Parti’de bir istifa’da Germencik’ten

SİYASET 04.04.2020 - 12:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4377+ kez okundu.
 

AK Parti’de bir istifa’da Germencik’ten

Ak Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor..,

GERMENCİK - Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Germencik İlçe Başkanı Abdurrahman Sivri ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Başkanı Ömer Özmen'in tebliği üzerine görevlerinden istifa ettiklerine dair dosyayı Pazartesi günü İl Başkanlığına teslim edecekleri öğrenildi. Başkan Sivri yaptığımız telefon konuşmasında, “İl Başkanımız Sayın Ömer Özmen’in ertelenen Germencik ilçe kongresi sonrası Germencik İlçe Yönetim Kurulumuzun istifasının alınması yönündeki tebliğini saygıyla karşılıyoruz. Kongreye kadar atama yoluyla gelecek yeni başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Bu kutlu yolculukta, tüm ilçe teşkilat kademelerimize ve özellikle broşür dağıtan, bayrak asan, sandıkları bekleyen, karşılıksız seven davanın asıl sahiplerine şükranlarımı sunuyorum. Fedakârlık ve özveriyle yürüttüğümüz ilçe başkanlığımızı bugün 'siyasi fedakârlık ile sonlandırıyoruz. Bundan sonra da davamızın neferi Aydın ilimizin ve Germencik ilçemizin hizmetkârı olmaya devam edeceğim” dedi.
Ak Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor..,

GERMENCİK - Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Germencik İlçe Başkanı Abdurrahman Sivri ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Başkanı Ömer Özmen'in tebliği üzerine görevlerinden istifa ettiklerine dair dosyayı Pazartesi günü İl Başkanlığına teslim edecekleri öğrenildi.

Başkan Sivri yaptığımız telefon konuşmasında, “İl Başkanımız Sayın Ömer Özmen’in ertelenen Germencik ilçe kongresi sonrası Germencik İlçe Yönetim Kurulumuzun istifasının alınması yönündeki tebliğini saygıyla karşılıyoruz. Kongreye kadar atama yoluyla gelecek yeni başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum.

Bu kutlu yolculukta, tüm ilçe teşkilat kademelerimize ve özellikle broşür dağıtan, bayrak asan, sandıkları bekleyen, karşılıksız seven davanın asıl sahiplerine şükranlarımı sunuyorum. Fedakârlık ve özveriyle yürüttüğümüz ilçe başkanlığımızı bugün 'siyasi fedakârlık ile sonlandırıyoruz.

Bundan sonra da davamızın neferi Aydın ilimizin ve Germencik ilçemizin hizmetkârı olmaya devam edeceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.