Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Çine’de Serkan Sevinç adaylığını açıkladı

SİYASET 16.01.2020 - 21:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3198+ kez okundu.
 

AK Parti Çine’de Serkan Sevinç adaylığını açıkladı

AK Parti Çine İlçe eski Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Sevinç eşiyle birlikte parti binasına gelerek, ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

ÇİNE- AK Parti Çine İlçe teşkilat binasında yapılan toplantıda, “Başkan Mehmet Tosun Adaylığını açıklayan Serken Sevinç’e teşekkür ederek başarılar diledi. Başkan Tosun, “7. olağan kongre süreci Sayın cumhurbaşkanımız tarafından başlatıldı. Biz ilçe teşkilatı olarak delege seçimlerimizi büyük bir katılım ve coşkuyla tamamladık. Kendimle ilgili kişisel görüşlerimi yaklaşık iki hafta önce açıklamıştım. Bundan sonraki süreçlerde bu gün olduğu gibi aday adaylarımız çıkacaktır. Tabi adaylarımızla ilgili gerekli çalışmalar yapılacaktır, temayül, gerekli istişareler gibi. Toplumun nabzı da tutulacak. Genel merkezimiz tarafından adaylarımızın içinden bir ismi AK Parti Çine İlçe Başkan Adayı olarak açıklanacak. Birlik beraberlik içinde Mart ayında ilçemizde coşkulu bir şekilde kongremize yapacağız. AK Parti olarak Çine’de, Aydın’da hatta ülkemizde çok güçlü bir şekilde çıkacağız. Bizler her ne karar alınırsa alınsın bu davanın insanlarıyız. Amacımız Çine ilçemize hizmet etmektir. Bu arkadaşlarımızla yol alacağız, dava kardeşliği yapmaya devam edeceğiz, ben ve yönetimin olarak Serkan kardeşime başarılar diliyorum” dedi. “HEDEFİMİZ ÇİNE BELEDİYESİNİ ALMAK” Aday adayı Serkan Sevinç yaptığı açıklamasında, “Çine'de tek bir eksikliğimiz ise belediye, Çine Belediyesini kazanmamız lazım” ifadesiyle sözlerine başladı.  Serkan Sevinç, “2002 yılında bu yola çıktığımızda çok küçük bir kitle ile bu yola başladık. Bizim davamız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katkılarıyla, onun öncülüğünde çok büyük bir evreye kadar geldik. Biz bu kutlu davada yeri geldi yönetici olarak görev yaptık, yeri geldi dışında kaldık ama bu davaya hizmet etmeye devam ettik. Çine’de tek bir eksikliğimiz ise belediye. Çine’ye hizmet adına belediyeyi ele almamız gerekiyor. Aydın’da diğer 16 ilçelere baktığımızda Çine çok geri kaldığını görüyoruz. Çine geçiş olarak çok güzel ve çok önemli bir yer. Tabi bu geri kalışımızda yerel iktidarın çok büyük suçu ve eksiği var, öz eleştiri yaparsak bizlerin de suçu var siyasetçi ve yöneticiler olarak.  Bu hizmet eksikliğini kapatmamız gerekiyor bunu da belediyeyi alarak yapabiliriz. İlk hedefimiz belediyeyi alarak Çine halkına hizmet etmek. İnsanlara faydalı yararlı olabilmek adına Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu davaya hizmet etmeye devam edeceğiz. Eğer bu görev bize verilir ise görevimizi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Genel Merkezimiz kime görev verirse o kişinin arkasında duracak ve hep birlikte ilçemiz adına hizmet için çaba sarf etmeye devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Çine İlçe eski Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Sevinç eşiyle birlikte parti binasına gelerek, ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

ÇİNE- AK Parti Çine İlçe teşkilat binasında yapılan toplantıda, “Başkan Mehmet Tosun Adaylığını açıklayan Serken Sevinç’e teşekkür ederek başarılar diledi.

Başkan Tosun, “7. olağan kongre süreci Sayın cumhurbaşkanımız tarafından başlatıldı. Biz ilçe teşkilatı olarak delege seçimlerimizi büyük bir katılım ve coşkuyla tamamladık. Kendimle ilgili kişisel görüşlerimi yaklaşık iki hafta önce açıklamıştım. Bundan sonraki süreçlerde bu gün olduğu gibi aday adaylarımız çıkacaktır. Tabi adaylarımızla ilgili gerekli çalışmalar yapılacaktır, temayül, gerekli istişareler gibi. Toplumun nabzı da tutulacak. Genel merkezimiz tarafından adaylarımızın içinden bir ismi AK Parti Çine İlçe Başkan Adayı olarak açıklanacak. Birlik beraberlik içinde Mart ayında ilçemizde coşkulu bir şekilde kongremize yapacağız. AK Parti olarak Çine’de, Aydın’da hatta ülkemizde çok güçlü bir şekilde çıkacağız. Bizler her ne karar alınırsa alınsın bu davanın insanlarıyız. Amacımız Çine ilçemize hizmet etmektir. Bu arkadaşlarımızla yol alacağız, dava kardeşliği yapmaya devam edeceğiz, ben ve yönetimin olarak Serkan kardeşime başarılar diliyorum” dedi.

“HEDEFİMİZ ÇİNE BELEDİYESİNİ ALMAK”

Aday adayı Serkan Sevinç yaptığı açıklamasında, “Çine'de tek bir eksikliğimiz ise belediye, Çine Belediyesini kazanmamız lazım” ifadesiyle sözlerine başladı.

 Serkan Sevinç, “2002 yılında bu yola çıktığımızda çok küçük bir kitle ile bu yola başladık. Bizim davamız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katkılarıyla, onun öncülüğünde çok büyük bir evreye kadar geldik. Biz bu kutlu davada yeri geldi yönetici olarak görev yaptık, yeri geldi dışında kaldık ama bu davaya hizmet etmeye devam ettik.

Çine’de tek bir eksikliğimiz ise belediye. Çine’ye hizmet adına belediyeyi ele almamız gerekiyor. Aydın’da diğer 16 ilçelere baktığımızda Çine çok geri kaldığını görüyoruz. Çine geçiş olarak çok güzel ve çok önemli bir yer. Tabi bu geri kalışımızda yerel iktidarın çok büyük suçu ve eksiği var, öz eleştiri yaparsak bizlerin de suçu var siyasetçi ve yöneticiler olarak. 

Bu hizmet eksikliğini kapatmamız gerekiyor bunu da belediyeyi alarak yapabiliriz. İlk hedefimiz belediyeyi alarak Çine halkına hizmet etmek. İnsanlara faydalı yararlı olabilmek adına Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu davaya hizmet etmeye devam edeceğiz. Eğer bu görev bize verilir ise görevimizi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Genel Merkezimiz kime görev verirse o kişinin arkasında duracak ve hep birlikte ilçemiz adına hizmet için çaba sarf etmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.