Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Aydın’da dört köşe

SİYASET 28.09.2017 - 18:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3012+ kez okundu.
 

AK Parti Aydın’da dört köşe

Belirsizliğini koruyan AK Parti Aydın İl Başkanlığı koltuğu her gün yeni bir isimle Aydın’ın siyasi gündemindeki yerini korumaya devam ediyor.

AYDIN- Bu konuda iki satır yazı kaleme alan hep “4 kişi”den söz edip yayınlıyor. O nedenle “Ak Parti Aydın’da dört köşe” demek geliyor insanın içinden. Son olarak bizim haber merkezimize gelen yeni bilgiler doğrultusunda Aydınlıların yakinen tanıdığı şu 4 isimden birinin AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna oturacağı tahmin ediliyor. 2014 Genel Seçimlerinde AK Parti Aydın Milletvekili Adayı olan Metin Yavuz, Milletvekili Aday Adayı Rehmetullah Tuğrul, Milletvekili Aday Adayı, AK Parti SKM Başkanı Cengiz Altıntaş ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Eski Üyesi Av. Mehmet Aydemir. AK Parti Genel Merkezi tarafından bu dörtlünün üzerinde çalışmaların yapıldığı rivayetler arasında. Bakalım, hangi dörtlüden bir il başkanı çıkacak!
Belirsizliğini koruyan AK Parti Aydın İl Başkanlığı koltuğu her gün yeni bir isimle Aydın’ın siyasi gündemindeki yerini korumaya devam ediyor.

AYDIN- Bu konuda iki satır yazı kaleme alan hep “4 kişi”den söz edip yayınlıyor. O nedenle “Ak Parti Aydın’da dört köşe” demek geliyor insanın içinden.

Son olarak bizim haber merkezimize gelen yeni bilgiler doğrultusunda Aydınlıların yakinen tanıdığı şu 4 isimden birinin AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna oturacağı tahmin ediliyor.

2014 Genel Seçimlerinde AK Parti Aydın Milletvekili Adayı olan Metin Yavuz, Milletvekili Aday Adayı Rehmetullah Tuğrul, Milletvekili Aday Adayı, AK Parti SKM Başkanı Cengiz Altıntaş ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Eski Üyesi Av. Mehmet Aydemir. AK Parti Genel Merkezi tarafından bu dörtlünün üzerinde çalışmaların yapıldığı rivayetler arasında. Bakalım, hangi dörtlüden bir il başkanı çıkacak!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.