Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ak Parti Aydın İl Başkan Adayı Özmen

SİYASET 09.01.2015 - 01:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3531+ kez okundu.
 

Ak Parti Aydın İl Başkan Adayı Özmen

AK Parti Aydın İl Başkanlığı için Ankara’da yapılan mülakatlar sonucu Ömer Özmen isminde karar kılındı.

17 Ocak Cumartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımlarıyla Aydın’da düzenlenecek olan AK Parti Aydın İl Kongresi’nde mevcut il başkanı Sadık Atay görevi teslim edecek. AK Parti Genel Merkezi’ne çağırılan isimler arasında bulunan Avukat Ömer Özmen, Davutoğlu ile gerçekleştirilen son mülakattan Atay’ın koltuğunu devralacak il başkan adayı olarak çıktı. Avukat Ömer Özmen, kapatılan Has Parti Kurucular Kurulu Üyesi olup, partinin Aydın il başkanlığını yapmıştı. Özmen, Has Parti’den 2011 Genel Seçimleri’nde Aydın 1. sıra milletvekili adayı olmuştu. AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada; "17 Ocak Cumartesi günü yapılacak il kongremizde il başkanı olarak Ömer Özmen kardeşimiz bayrağı devralacaktır. Hayırlı mübarek olsun" ifadelerini kullandı.
AK Parti Aydın İl Başkanlığı için Ankara’da yapılan mülakatlar sonucu Ömer Özmen isminde karar kılındı.

17 Ocak Cumartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımlarıyla Aydın’da düzenlenecek olan AK Parti Aydın İl Kongresi’nde mevcut il başkanı Sadık Atay görevi teslim edecek.

AK Parti Genel Merkezi’ne çağırılan isimler arasında bulunan Avukat Ömer Özmen, Davutoğlu ile gerçekleştirilen son mülakattan Atay’ın koltuğunu devralacak il başkan adayı olarak çıktı.

Avukat Ömer Özmen, kapatılan Has Parti Kurucular Kurulu Üyesi olup, partinin Aydın il başkanlığını yapmıştı. Özmen, Has Parti’den 2011 Genel Seçimleri’nde Aydın 1. sıra milletvekili adayı olmuştu.

AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada; "17 Ocak Cumartesi günü yapılacak il kongremizde il başkanı olarak Ömer Özmen kardeşimiz bayrağı devralacaktır. Hayırlı mübarek olsun" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.