Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti Aydın Eski Milletvekili Semiha Öyüş’e çirkin saldırı!

SİYASET 10.04.2020 - 13:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 7039+ kez okundu.
 

AK Parti Aydın Eski Milletvekili Semiha Öyüş’e çirkin saldırı!

Öyüş, dünya ne ile ilgileniyor bizim halimize bakın dedi.

AK Parti Aydın Eski Milletvekili Semiha Öyüş ‘2014 yılında yapılan Yerel Seçimlerde’ Buharkent ilçesinde seçim çalışmaları programında, taziye evi ziyaretinde geçen sözlerini bugün konuşulmuş gibi sosyal medyada üzerinden çirkin saldırı yapılıyor. SEMİHA ÖYÜŞ KİMDİR AK Parti Aydın, Teşkilat Kurucu İl Başkan Yardımcılığı ve Kurucu İl Kadın Kolları Başkanlığı görevlerini yürüttü. 03.11.2002 yılında yapılan milletvekili seçimlerinde 22. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili olarak TBMM’ye girdi. 1.ve 2. AK Parti Olağan Kongrelerinde Genel Merkez MKYK, 3. ve 4. Kongrelerinde Genel Merkez MDK üyeliğine seçildi. Türkiye-Litvanya Dostluk grubu başkanlığı yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de kurulan birçok soruşturma komisyonunda görev aldı. 24. Dönem AK Parti Aydın milletvekili olarak tekrar seçilen Öyüş, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu, Anayasa Komisyonu ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonlarındaki üyelik görevlerinde bulunmuştu. “DÜNYA NE İLE İLGİLENİYOR BİZİM HALİMİZE BAKIN” AK Parti Aydın Eski Milletvekili Semiha Öyüş ile konuyla ilgili kendisiyle yaptığımız telefon görüşmemizde, “Sosyal medyayı içini boşaltma alanı olarak kullananları kınıyorum” dedi. Öyüş,“Diyalogu saptıran ve siyasi çevresine mesaj veren bir uydurma haber bu. 2014 yılında belediye seçimleri öncesi saha çalışmasında vatandaşın, “1,5 ay annem yoğun bakımda kaldı beş kuruş vermedik Allah razı olsun devletimizi yönetenlerden ama CHP’li başkan adayı koli göndermiş, getirenler bunu yiyeceksiniz oy vermezseniz haram olur. Bu nedenle oyumu CHP’ye vereceğim dedi.” Bu konuşmanın üzerine bende, “peki siz bir koli hediye geldi oy vermesem haram olur diyorsunuz ve annenizin yoğun bakımda 1,5 ay kaldı bir kuruş ödemedik bize oy vermezseniz ne olur haram olmaz mı? Dedim. Bu söylemim o an cevap olarak verilmiş bir konuşmadır. Yıl şimdi 2020 Üzerinden 3 defa seçim geçti bu memlekette, Sosyal medyayı içini boşaltma alanı olarak kullananları kınıyorum” dedi. Eski Vekil Semiha Öyüş son olarak “dünya ne ile ilgileniyor bizim halimize bakın. Bugün siyasi görüşünüz ne olursa olsun saygı duyarım, bugün dünyayı esir alan hastalıkla uğraşırken bazı beklentiler için çamurlaşmaya gerek yok, güneş balçıkla sıvanmaz ” diyerek sözlerini bitirdi.
Öyüş, dünya ne ile ilgileniyor bizim halimize bakın dedi.

AK Parti Aydın Eski Milletvekili Semiha Öyüş ‘2014 yılında yapılan Yerel Seçimlerde’ Buharkent ilçesinde seçim çalışmaları programında, taziye evi ziyaretinde geçen sözlerini bugün konuşulmuş gibi sosyal medyada üzerinden çirkin saldırı yapılıyor.

SEMİHA ÖYÜŞ KİMDİR

AK Parti Aydın, Teşkilat Kurucu İl Başkan Yardımcılığı ve Kurucu İl Kadın Kolları Başkanlığı görevlerini yürüttü. 03.11.2002 yılında yapılan milletvekili seçimlerinde 22. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili olarak TBMM’ye girdi.

1.ve 2. AK Parti Olağan Kongrelerinde Genel Merkez MKYK, 3. ve 4. Kongrelerinde Genel Merkez MDK üyeliğine seçildi. Türkiye-Litvanya Dostluk grubu başkanlığı yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de kurulan birçok soruşturma komisyonunda görev aldı. 24. Dönem AK Parti Aydın milletvekili olarak tekrar seçilen Öyüş, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu, Anayasa Komisyonu ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonlarındaki üyelik görevlerinde bulunmuştu.

“DÜNYA NE İLE İLGİLENİYOR BİZİM HALİMİZE BAKIN”

AK Parti Aydın Eski Milletvekili Semiha Öyüş ile konuyla ilgili kendisiyle yaptığımız telefon görüşmemizde, “Sosyal medyayı içini boşaltma alanı olarak kullananları kınıyorum” dedi.

Öyüş,“Diyalogu saptıran ve siyasi çevresine mesaj veren bir uydurma haber bu. 2014 yılında belediye seçimleri öncesi saha çalışmasında vatandaşın, “1,5 ay annem yoğun bakımda kaldı beş kuruş vermedik Allah razı olsun devletimizi yönetenlerden ama CHP’li başkan adayı koli göndermiş, getirenler bunu yiyeceksiniz oy vermezseniz haram olur. Bu nedenle oyumu CHP’ye vereceğim dedi.” Bu konuşmanın üzerine bende, “peki siz bir koli hediye geldi oy vermesem haram olur diyorsunuz ve annenizin yoğun bakımda 1,5 ay kaldı bir kuruş ödemedik bize oy vermezseniz ne olur haram olmaz mı? Dedim. Bu söylemim o an cevap olarak verilmiş bir konuşmadır. Yıl şimdi 2020 Üzerinden 3 defa seçim geçti bu memlekette, Sosyal medyayı içini boşaltma alanı olarak kullananları kınıyorum” dedi.

Eski Vekil Semiha Öyüş son olarak “dünya ne ile ilgileniyor bizim halimize bakın. Bugün siyasi görüşünüz ne olursa olsun saygı duyarım, bugün dünyayı esir alan hastalıkla uğraşırken bazı beklentiler için çamurlaşmaya gerek yok, güneş balçıkla sıvanmaz ” diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.