Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ak Parti afişleri kesildi

EKONOMİ 28.10.2015 - 17:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2929+ kez okundu.
 

Ak Parti afişleri kesildi

Aydın'ın Didim ilçesinde AK Parti Aydın milletvekili adaylarına ait resimlerin yer aldığı afişler, kimliği belirsiz kişilerce kesildi.

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, AK Parti afişlerini kesen şüphelilerin yakalanması için Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. idim Kent Meydanı kavşağında toplanan AK Partili gençler, polis ekiplerine bilgi verdi. Mobese kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için soruşturma başlattı. Önceden asılan pankartların birer gece arayla kaybolduğunu belirten AK Parti Didim Gençlik Kolları Başkanı Kaan Özal Duran, "Bizim önceden astığımız afişler ve 7 milletvekili adayımızın olduğu brandaları kopartılarak ya da bıçakla kesilerek yerlere atıyor. Gecenin saat 03.00'de fark ettik ve durumu emniyete bildirdik. Partililerimiz bugün CHP'li Hüseyin Yıldız'a ait olan seçim arabasını 4 kavşakta, bıçakla afiş ve branda keserken gördü. Bunun üzerine şehirde yaptığımız araştırmalar sonrası, CHP'lilerin sprey boyalarla illegal boyalama işlemi yaptığını da tespit ettik. Seçimlere sayılı günler kala bu tür siyasete yakışmayan hareketlerin sergilenmesi hiç hoş değil" diye konuştu.
Aydın'ın Didim ilçesinde AK Parti Aydın milletvekili adaylarına ait resimlerin yer aldığı afişler, kimliği belirsiz kişilerce kesildi.

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, AK Parti afişlerini kesen şüphelilerin yakalanması için Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. idim Kent Meydanı kavşağında toplanan AK Partili gençler, polis ekiplerine bilgi verdi. Mobese kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için soruşturma başlattı.

Önceden asılan pankartların birer gece arayla kaybolduğunu belirten AK Parti Didim Gençlik Kolları Başkanı Kaan Özal Duran, "Bizim önceden astığımız afişler ve 7 milletvekili adayımızın olduğu brandaları kopartılarak ya da bıçakla kesilerek yerlere atıyor. Gecenin saat 03.00'de fark ettik ve durumu emniyete bildirdik. Partililerimiz bugün CHP'li Hüseyin Yıldız'a ait olan seçim arabasını 4 kavşakta, bıçakla afiş ve branda keserken gördü. Bunun üzerine şehirde yaptığımız araştırmalar sonrası, CHP'lilerin sprey boyalarla illegal boyalama işlemi yaptığını da tespit ettik. Seçimlere sayılı günler kala bu tür siyasete yakışmayan hareketlerin sergilenmesi hiç hoş değil" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.