Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AK Parti, aday adayları için sandık başına gidiyor

SİYASET 17.11.2018 - 15:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1635+ kez okundu.
 

AK Parti, aday adayları için sandık başına gidiyor

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili olarak Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Teşkilatı’nın yarın (18 Kasım 2018 Pazar günü) belediye başkan adaylıkları için temayül yoklaması gerçekleştireceği bildirildi.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, yarın saat 10:00 ile 16:00 arasında Atatürk Spor Salonu'nda Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve 17 İlçe Belediye Başkan Aday Adayları ile ilgili e-temayül yoklaması gerçekleştirilecek. İlçe ilçe aday adaylığı başvurusunda bulunanların listesini de açıklayan AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nın verilerine göre, Buharkent ve Koçarlı ilçelerinden aday adaylığı başvurusunda bulunan olmadı. Buharkent ve Koçarlı'dan talipli yok Oy kullanacak partililerin 64 aday adayı arasından seçim yapacağı e-temayül yoklamasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için 2, Bozdoğan için 6, Çine için 4, Didim için 10, Efeler için 6, Germencik için 2, İncirliova için 2, Karacasu için 6, Karpuzlu için 4, Köşk için 1, Kuşadası için 2, Kuyucak için 1, Nazilli için 3, Söke için 6, Sultanhisar için 6 ve Yenipazar için 3 aday adayının ismi yer alıyor. Aday adaylarının ilçelere göre listesi aşağıdadır. alt="" src="akpartiliste" style="width: 668px; height: 750px;" type="image" />
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili olarak Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Teşkilatı’nın yarın (18 Kasım 2018 Pazar günü) belediye başkan adaylıkları için temayül yoklaması gerçekleştireceği bildirildi.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, yarın saat 10:00 ile 16:00 arasında Atatürk Spor Salonu'nda Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve 17 İlçe Belediye Başkan Aday Adayları ile ilgili e-temayül yoklaması gerçekleştirilecek. İlçe ilçe aday adaylığı başvurusunda bulunanların listesini de açıklayan AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nın verilerine göre, Buharkent ve Koçarlı ilçelerinden aday adaylığı başvurusunda bulunan olmadı.

Buharkent ve Koçarlı'dan talipli yok

Oy kullanacak partililerin 64 aday adayı arasından seçim yapacağı e-temayül yoklamasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için 2, Bozdoğan için 6, Çine için 4, Didim için 10, Efeler için 6, Germencik için 2, İncirliova için 2, Karacasu için 6, Karpuzlu için 4, Köşk için 1, Kuşadası için 2, Kuyucak için 1, Nazilli için 3, Söke için 6, Sultanhisar için 6 ve Yenipazar için 3 aday adayının ismi yer alıyor.

Aday adaylarının ilçelere göre listesi aşağıdadır.

alt="" src="akpartiliste" style="width: 668px; height: 750px;" type="image" />

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.